OPERATOR PC COREL DRAW

SC VISUAL FAN SRL

15-11-2008 | EXPIRA LA 21-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Concepe si realizeaza diferite materiale publicitate si promotionale (Afise, cataloage, fluturasi pentru promotii, felicitari personalizate pentru diferite ocazii, etichete pentru produsele comercializate si alte tiparituri).
2. Culege informatii legate de carecteristicile tehnice ale produselor si pret , pentru realizarea de fluturasi , afise , cataloage de prezentare si alte tiparituri .
3. Concepe o strategie de prezentare a produselor care sa fie in conformitate cu specificul produselor si strategia de marketing (concepe , daca este cazul un mesaj , un slogan , continutul de imagini ).
4. Negociaza si incheie contracte cu tipografiile pe care le supune spre aprobare managerului general. Transmite tipografiilor comenzi oferind detaliile necesare realizarii lucrarilor : calitatea materialelor utilizate , cantitatea , termenul de predare a lucrarii.


CERINTE

Experienta in domeniu constituie avantaj
Cunostinte foarte bune operare PC, prelucrare de imagine (Corel Draw, Adobe Photoshop).
Cunostinte despre conditiile de tipar.
Minime cunostinte de comunicare publicitara.
Creativitate si simt artistic


BENEFICII OFERITE

Pachet salarial atractiv
Conditii excelente de munca


DESCRIEREA FIRMEI

VISUAL FAN este o societate comerciala, infiintata in anul 2002, cu sediul central in Brasov ce are ca obiect principal de activitate comertul en-gross cu produse electronice si electrocasnice. Activitatea companiei se afla intr-un permanent proces de dezvoltare.
In acest moment societatea are 3 puncte de lucru cu depozit (Brasov, Bucuresti, Timisoara) si peste 100 firme colaboratoare. Din categoria societatilor colaboratoare fac parte atat magazinele de profil cat si clienti internationali (hypermarket-uri Hiproma-Carrefour; cash&carry - Selgros Cash&Carry).
In prezent gama de produse este alcatuita din Televizoare, DVD-uri, Videorecordere Sisteme Home Cinema, Sisteme Home Theatre, Aspiratoare si urmeaza ca pana la finele anului 2007 gama sortimentala sa se diversifice treptat adaugandu-se noi articole precum: camere video, aparate foto, telefoane mobile si fixe etc.
Toate produsele sunt comercializate sub marca proprie ALLVIEW, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti