OPERATOR CONTABIL (contract pe perioada determinata de 1 an)

S.C TOP BRANDS DISTRIBUTION S.R.L.

28-05-2009 | EXPIRA LA 11-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectivele acestui post vor fi:
- inregistrarea in contabilitate a tuturor tranzactiilor comerciale efectuate in punctul de lucru;
- asigurarea bunei desfasurari a activitatilor legate de contabilitatea documentelor fiscale: achizitionarea, monitorizarea, controlul, eliberarea spre folosinta si arhivarea documentelor fiscale cu regim special.


CERINTE

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede cu adevarat in investitia in oameni?

TOP BRANDS DISTRIBUTION, una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania, isi doreste sa angajeze OPERATOR CONTABIL pentru punctul de lucru din Brasov (contractul va fi pe o perioada determinata de 1 an).

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii medii economice finalizate;
- experienta relevanta in domeniul contabilitatii;
- capacitate de analiza si orientare catre detalii;
- cunostinte foarte bune de MS Office.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.

Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 20,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.