Medic medicina de laborator (Synevo Brasov)

SYNEVO ROMANIA SRL

17-09-2009 | EXPIRA LA 23-09-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ca urmare a dezvoltarii pe piata serviciilor medicale, reteaua de laboratoare SYNEVO ROMANIA angajeaza medic de laborator pentru centrul SYNEVO BRASOV.
Persoana angajata pe acest post va coordona medical si stiintific activitatea unui laborator de analize medicale; vizualizeaza, verifica corectitudinea rezultatelor, le semneaza si le parafeaza.


CERINTE

Medic cu competenta in medicina de laborator, primar sau specialist, cu experienta de minim un an, posesor de autorizatie de libera practica si acreditat.
Personalitate comunicativa si deschisa, familiar cu lucrul cu echipamente performante si/sau avand abilitatea de a invata repede.


BENEFICII OFERITE

O cultura organizationala bazata pe tranparenta, deschidere, incredere reciproca si un loc de munca intr-un laborator care sustinand ideea de calitate, prin tot ceea ce face 'adauga valoare diagnosticului'


DESCRIEREA FIRMEI

Reteaua de laboratoare SYNEVO prezenta in Bucuresti, Cluj, Constanta,Craiova, Medgidia, Satu Mare, Suceava, Iasi si Timisoara asigura medicului si pacientului un spectru larg de investigatii in domeniile: alergologie, biochimie, hematologie, imunologie, microbiologie si biologie moleculara (PCR).
www.synevo.ro