Key Account Sales Executives - Brasov

ZAREA S.A.

27-07-2008 | EXPIRA LA 02-08-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Implementeaza politicile, procedurile si activitatile de vanzare specifice canalului KA.
- Planifica si organizeaza activitatea de stock management in scopul minimizarii frecventei produselor out of stock si a retururilor, oferind sugestii Key Account Managerului si implementand solutii de remediere a acestor situatii.
- Monitorizeaza relatia si calitatea executiei companiei furnizoare de servicii de mercantizare si supervizeaza activitatea echipei de merchandiseri.
- Monitorizeaza la nivel de Key Account corectitudinea si modul unitar de implementare a politicii de pret, a regulilor de mercantizare si de prezenta la raft, precum si a regulilor promotionale ale companiei.
- Urmareste statutul comenzilor si a documentelor financiar – contabile de la si catre conturi in scopul asigurarii respectarii politicilor privind termenele de plata, credit si pret.
- Monitorizeaza permanent performanta key accounts alocati, ofera retroactiv feedback (informatii) reprezentantilor companiei cu care se afla in relatii de lucru.
- Implementeaza actiunile de marketing si trademarketing la nivelul conturilor internationale.
- Urmareste si analizeaza permanent evolutia pietei din punct de vedere al situatiei economice si al concurentei (produse, promotii, etc.) si raporteaza KAM informatiile necesare in timp util.
- Implementeaza planul de merchandising agreat cu clientii key accounts, asigurand livrarea si instalarea materialelor POS.
- Stabileste si mentine relatia de comunicare si parteneriat cu Sefii de raion si Sefii de receptie.
- Urmareste activitatea de receptie a marfii si monitorizeaza in timp evolutia acesteia la raft.
- Intocmeste si transmite catre KAM raportul zilnic al activitatii desfasurate (situatie vanzari si distributie), fiind repsonsabil de acuratetea si completitudinea datelor.
- Se deplaseaza in teritoriu pe baza unui plan de lucru aprobat de catre KAM, prioritizand solutionarea problemelor aparute.
- Raspunde de administrarea corecta a inventarelor de bunuri ale companiei si a deconturilor de cheltuieli in concordanta cu procedurile interne in vigoare.


CERINTE

- Absolvent de invatamant superior
- Experienta de cel putin 3 ani in vanzari
- Cunoasterea foarte buna a pietei locale
- Permis de conducere
- Gandire analitica
- Flexibilitate comportamentala
- Capacitate de planificare si organizare
- Rezistenta la stres
- Obiectivitate


BENEFICII OFERITE

- Masina de companie
- Telefon mobil


DESCRIEREA FIRMEI

Company member of Schloss Wachenheim Group, Germany.
The leading world-wide company on sparkling wines production.