Junior Programmer

CS Vision SRL

21-01-2008 | EXPIRA LA 20-02-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul oferit vizeaza formarea unui programator in domeniul aplicatiilor bazate pe tehnologii web (ASP.NET, webservices, C#) si implicarea acestuia, treptata, in proiectele companiei. Se ofera perioada de training si acomodare in cadrul proiectelor.

Calitatile cerute de acest post sunt: organizare, spirit analitic, capacitate de adaptare si invatare rapida, capacitate de inovare.


CERINTE

Cunostinte solide de structuri de date si algoritmi

Cunostinte de programare in tehnologii precum:
C# si Framework 1.1
ASP.NET
Webservices
Javascript
SQL Server

Constituie un avantaj:
Sharepoint 2003 + Windows Sharepoint Services (WSS)
Framework 2.0, 3.0
ASP 2.0
VBscript
Experienta in folosirea functiilor din OWS.JS
Experienta cu fluxuri de lucru (workflow) sau experienta in programare de aplicatii ERP


BENEFICII OFERITE

Lucrul intr-un mediu organizat, conform unor specificatii si unor metodologii clare, intr-o echipa comunicativa ce constituie baza extinderii cunostintelor si faciliteaza avansarea profesionala. Plan de formare ce include cursuri si certificari platite de firma.

Salariul se va negocia in functie de cunostinte si experienta.


DESCRIEREA FIRMEI

CS Vision este o companie ce activeaza pe piata romaneasca din anul 2002, avand birouri atat in Bucuresti cat si in Brasov.

Firma si-a concentrat eforturile preponderent in sectorul institutiilor publice dar si in proiecte de integrare si extindere a unor sisteme ERP existente.

Sub marca Newton a fost lansat unul dintre cele mai largi sisteme dedicate institutiilor publice construit prin parteneriate puternice cu Microsoft, SourceCode si Bit Software.

Solutia Newton a castigat premiul \\\"Solutia IT a anului 2007\\\" la ultima Adunare Generala a ANIAP.

Echipa CS Vision este in permanenta cautare de profesionisti valorosi care, prin tenacitate si creativitate, sa contribuie direct la transformarea companiei CS Vision si a marcilor acesteia in lideri de piata.