Inginer vanzari medie tensiune

Georgia Management

18-03-2011 | EXPIRA LA 17-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

*Responsabil pentru atingerea si depasirea volumului de vanzari anual al companiei, prin maximizarea suportului tehnic pentru oportunitatile de afaceri cu clientii companiei
* Raspunde de suportul tehnic, direct sau in colaborare cu alte resurse ale companiei in procesul de vanzare in vederea obtinerii de comenzi de la clientii din portofoliu
* Trebuie sa cunoasca aspectele tehnice si comerciale privind problemele, intrebarile si transferul de informatie referitoare la gama de produse specifice.
* Participa la promovarea gamei de produse la clientii noi si existenti cu prezentari, demonstatii si activitati similare.
* Participa la targuri si expozitii asigurand demonstatiile, relatiile cu clientii pe parcursul targului, seminarii si activitati similare.
* Asigura informatii despre produse si aplicatii catre clienti
* Raporteaza orice informatie referitoare la tendintele competitorilor si ale pietei.


CERINTE

*Studii superioare tehnice electrotehnica
*Experienta intr-un domeniu similar de minim 3 ani
*Excelente abilitati de comunicare, vanzare, negociere
*Cunoasterea limbii engleze


DESCRIEREA FIRMEI

Suntem o companie de consultanta in domeniul serviciilor de resurse umane, oferind clientilor nostri un suport de calitate pentru externalizarea anumitor servicii din aceasta arie de activitate. Scopul nostru este de a aduce un plus de valoare si eficienta prin serviciile oferite: selectie si recrutare, training, consultanta organizationala si servicii de administrare de personal si salarizare.