Inginer proiectant - debuntant in CAD

Cambric Consulting SRL

05-05-2008 | EXPIRA LA 04-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inginerii selectati vor face parte dintr-o echipa tanara, alaturi de ingineri cu experienta din CAMBRIC. Isi vor desfasura activitatea in echipele din Brasov sau Craiova.
Vor fi implicati in teme de proiectare pentru componente (motoare, sasiu, cabina, transmisii, actionari hidraulice) din diverse vehicule (tractoare, camioane, buldozere, excavatoare, etc.) utilizand Pro/Engineer Wildfire 2.


CERINTE

Daca ai trecut cu bine de proiectele de organe de masini (reductor, cric, etc.) trebuie sa te pricepi la citirea unui DESEN TEHNIC si la intelegerea ROLULUI FUNCTIONAL al unui ansamblu complex.
Daca pentru proiectele din timpul facultatii sau pentru proiectul de licenta nu ai folosit doar creionul si guma, inseamna ca ai folosit calculatorul si acum trebuie sa stii un SOFTWARE CAD.
Daca ai folosit documentatii si in alta limba decat cea materna, trebuie sa fi citit/scris in limba ENGLEZA cel putin la un nivel incepator.
Daca in facultate te-ai saturat sa fii impins de la spate de profesor, acum te asteapta un mediu in care trebuie sa ai INITIATIVA.


BENEFICII OFERITE

Ai PERFORMANTA individuala, VEI CASTIGA pe masura.
Iti place LUCRUL BINE FACUT si la timp, vei fi recompensat cu BONUS DE PROIECT.
Esti preocupat de VIITOR, iti oferim un mediu in care sa-ti dezvolti o CARIERA de inginer in ROMANIA.
Avem traineri interni si mentori care se vor ocupa de DEZVOLTAREA TA PROFESIONALA: inginerie auto, Pro/Engineer, comunicare, management.
Cand vei ajunge sa fii inginer cu experienta, vei fi PROMOVAT Liaison – Manager de proiect in diverse locatii din Cambric Corporation SUA/EU.
Ne ingrijim de SANATATEA TA si de BUNA TA DISPOZITIE (analize medicale gratuite, sala de sport, bazin).


DESCRIEREA FIRMEI

VINO LA SELECTIA CAMBRIC ! ALATURA-TE ECHIPEI CAMBRIC !

Esti absolvent 2007-2008 al unei facultati cu profil tehnic: AR, Mecanica, TCM, SIM etc?
Ai atentie distributiva, poti sa fii atent in acelasi timp la PROIECTUL DE LICENTA si la oportunitatea unui JOB DE INGINER CAD?
Ai facut PRACTICA in industria automotive si ti-a placut ce ai vazut?
Ai o PASIUNE pentru industria auto, proiectele tale din timpul facultatii s-au indreptat spre acest domeniu?
Stii un soft CAD?

Vino alaturi de alti 200 ingineri competenti, creativi si preocupati de performanta, care isi desfasoara activitatea in Brasov si Craiova.
Vom selecta 8 tineri pasionati, entuziasti, bine pregatiti, care vor avea ocazia sa isi faca o cariera in ingineria auto utilizand Pro/Engineer. Impreuna vom furniza servicii de proiectare asistata de calculator pentru clienti de varf din industria automotive din SUA si EU: CATERPILLAR, Parker, Perkins, Delphi, Sulzer, Ford. CAMBRIC CORPORATION are sediul central in Salt Lake City, Utah SUA si isi desfasoara activitatea si in alte locatii din SUA, Germania si Romania, unde activam de 11 ani. Pentru detalii: www.cambric.com

Pentru contact: job@cambric.ro
Brasov --- tel: 0268-319-000, int. 102, str. Branduselor, nr. 84.
Craiova --- tel: 0251-410-622, str. Ioan Maiorescu, nr. 10, et. 4, cam. 405.