INGINER PROIECTANT DE STRUCTURI

SC ROZINI SRL

25-12-2019 | EXPIRA LA 25-12-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Echipa noastră se mărește!

Căutăm un inginer, absolvent al Facultății de Construcții, responsabil, creativ și dornic de a învăța lucruri noi, pentru postul de inginer proiectant de structuri.
Ne ajută dacă ai cunoștințe de bază într-un program de calcul structural (CAE), dar cel mai mult, acum, ne-ar ajuta să ai cunoștințe medii sau bune într-un program de detaliere (CAD), de preferat Allplan Nemetschek, cunoștințe de bază AutoCAD și MSOffice.
De aici încolo, te învățăm noi tot ce ai nevoie ca să poți prelua responsabilități cât mai complexe în cel mai scurt timp. Dacă vorbești limba engleză la nivel mediu și ai participat la activități sau cursuri extracurriculare în timpul facultății, înseamnă că ai deja toata experiența de care ai nevoie ca să te alături și să te dezvolți mai departe în echipa noastră.


CERINTE

Ce ne dorim de la tine?
După o perioadă în care te vei adapta la stilul nostru de lucru și vei lucra îndeaproape cu colegii ingineri și arhitecți, vei începe să realizezi singur planuri de execuție: fundații, detalii de fundație, cofraje, armări; planuri de montaj pentru structuri de beton, metal sau lemn; detaliere structuri conform specificului biroului, precum și calcule si verificari punctuale ale elementelor structurale, sau calculul listelor de cantitati (folosind inclusiv Allplan).
Te ajută mult o atitudine deschisă spre învățare, o înclinație spre rezolvarea problemelor și găsirea soluțiilor optime în timpul acordat, o atenție crescută la detalii și un pic de toleranța la stres (nu tot timpul lucrurile se întâmplă de la început așa cum ne dorim și nu depinde totul de noi).


BENEFICII OFERITE

Ce o să îți placă la echipa noastră?
Mediul de lucru relaxat, cu oameni faini, de la care ai ce învăța. Munca nu doar de birou ci și de expunere directă, prin vizite pe șantiere alături de coordonatorul proiectului de inginerie pentru a vedea puse in operă materiale/tehnologii noi/inovative dar și participări la diverse cursuri si prezentări. Ne plac provocările și inovația, ideile noi și tehnologiile moderne și luăm ca provocare fiecare proiect care ne vine în mână.


DESCRIEREA FIRMEI

Rozini SRL a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Brasov.
Gama de servicii pe care compania ROZINI le oferă vizează o mare parte a domeniilor de activitate din construcții. Pornind de la proiectarea structurilor, care reprezintă principala activitate a companiei, proiectare de arhitectură si instalatii, continuând cu studii dintre cele mai diverse și încheind cu domeniul consultanței și cel al managementului de proiect.
Sub umbrela noastră vei avea acces la know-how-ul unic ROZINI, acumulat în 14 ani de proiecte unice și provocatoare, atât pe structuri convenționale și neconvenționale fie ele din beton, metal sau lemn.
www.rozini.ro
https://www.facebook.com/rozini.ro/