Inginer proiectant CAD - Catia V5

Cambric Consulting SRL

06-06-2011 | EXPIRA LA 06-07-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aşa cum spune motto-ul nostru, noi intelegem si aplicam Excelenţa în inginerie. Dacă esti un inginer proiectant bun, vino şi dovedeste-o in cadrul selecţiei noastre şi noi te vom ajuta sa urci pe treapta urmatoare a carierei tale.
Cautam persoane talentate, dornice sa se alature echipelor noastre de proiectare din Brasov sau Craiova. Vei fi implicat in proiectare avansata de componente pentru diferite echipamente: motoare, corp, cabine, transmisii, transmisii hidraulice pentru tractoare, camioane, buldozere, excavatoare, industria automotive, etc. Vei lucra in Catia V5 ca Design Engineer si vei fi parte din Centrul nostru de Excelenta, împreună cu proiectanti experimentati din întreaga ţară. La inceput, vei trece printr-o perioada de formare si mentorat care te vor ajuta sa te dezvolti din punct de vedere profesional.

Ce intelegem noi printr-un inginer BUN? Ingineria este într-o perpetuă schimbare. Avem nevoie de persoane dinamice, open-minded, apropiate de proces, de clientul nostru şi de echipa noastra, în scopul de a asigura realizarea un produs de clasă mondială.


CERINTE

Ce cautam?
Un inginer mecanic cu minim 3 ani experienta in design, preferabil in industria auto;
Utilizator avansat de Catia V5, cu minim 3 ani experienta de proiectare in aceasta platforma CAD;
Utilizator experimentat al limbii engleze (vorbit şi scris);
Personalitate dinamica, cu o atitudine proactivă, inovatoare;
Experienta in design pentru proiecte FORD este un plus (Team Center, internal standards etc.).


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea construirii unei cariere de succes in domeniul proiectarii.
Posibilitatea formarii ca specialist in domeniul automotive, al utilajelor de prelucrat terenul si utilajelor agricole realizate de cei mai mari producatori in domeniu (Caterpillar, Case New Holland, etc.).


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric Consulting Romania ofera din 1989, servicii de proiectare asistata de calculator si analiza cu element finit, pentru firme de renume din industria auto si aerospatiala. Sediul central al companiei se afla in Salt Lake City - Statele Unite. Alte filiale sunt localizate in Anglia, Germania, Armenia si Romania (din 1997 Brasov, Craiova). Portofoliu nostru cuprinde firme de top din SUA si UE: Caterpillar, Case New Holland, Ford, Parker, Procter&Gamble, Sulzer etc.
Va invitam sa petreceti cateva minute pentru a explora www.cambric.com
Date de contact:
email: job@cambric.ro
tel: 0268-319-000, int. 103
adresa: Brasov, str. Branduselor nr. 84