Inginer Proiectant GERMANA - Brasov

EuroTriade Romania

24-03-2011 | EXPIRA LA 23-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vei asigura suport tehnic Responsabililor de Vanzari prin efectuarea de desene si calculatii de ofertare. Vei oferi suport tehnic personalului din cadrul sectiei de productie prin punerea la dispozitie de desene de executie ale diferitelor componente ce se cer a fi produse. Vei participa la realizarea planului de vanzari, a cotei de piata si la dezvoltarea relatiei cu clientii.


CERINTE

Aveti experienta in sisteme de operare Auto CAD, cunoasteti limba germana – minim nivel mediu (cerinta obligatorie). Sunteti o persoana organizata, meticuloasa, care are capacitatea de a respecta termene.


BENEFICII OFERITE

Oferta:

Clientul nostru va ofera sansa de a va dezvolta alaturi de o echipa de profesionisti.


Persoanele interesate sunt rugate sa trimita cv pe adresa : minerva.armenciu@eurotriade.com.


DESCRIEREA FIRMEI

EuroTriade este o companie multinationala specializata in domeniul consultantei in resurse umane. Avem sedii in tari ca Germania, Franta, Rusia, China si Romania.
Compania a fost infiintata in anul 1989 si de-a lungul timpului si-a construit o experienta bogata in domeniul automotiv si al distributiei, avand parteneri nationali si multinationali de renume.
In intampinarea dorintelor dumneavoastra de a avea un viitor profesional cat mai bun, asteptam candidaturile dumneavoastra si ne angajam in a va oferi sansa de a lucra pentru partenerii nostri.