Inginer Proiectant

Cambric Consulting SRL

09-08-2011 | EXPIRA LA 08-09-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectare asistata de calculator pentru industria auto (caroserii, cabine, sasiuri, transmisii hidraulice pentru tractoare, camioane, buldozare si excavatoare etc.) utilizand platforma Pro/E.


CERINTE

studii superioare tehnice (Autovehicule Rutiere, Tehnologia Constructiilor de Masini, Masini Unelte); master in domeniu - avantaj;
- cunoasterea unei platforme CAD;
- cunoasterea platformei Pro/E - avantaj;
- cunostinte bune de limba engleza;
- cunostinte MsOffice;
- atitudine orientata spre performanta;
- buna capacitate de interrelationare.

Testele tehnice incluse in procesul de selectie evalueaza cunostinte de: cotare, desen tehnic, prelucrari mecanice, tolerante, rugozitati, abateri geometrice, materiale utilizate, organe de masini, tratamente termice, sudura, acoperiri electrochimice.


BENEFICII OFERITE

oportunitati de dezvoltare profesionala:
- training in Pro/E;
- posibilitatea de a lucra ca delegat la sediul clientului, in Europa sau in S.U.A.

- pachet salarial ce recompenseaza performanta;
- oportunitati de recreere (abonamente pentru diverse activitati sportive).

Numai candidatii care indeplinesc cerintele postului vor fi contactati.


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric este un furnizor de servicii de inginerie pentru industria auto, a echipamentelor si utilajelor pentru constructii. Obiectul de activitate al companiei consta in proiectarea asistata de calculator, analiza cu elemente finite, simulari virtuale. Functionand din 1989, Cambric Corporation are sediul central in SUA si isi desfasoara activitatea in SUA, Romania, Germania, Marea Britanie si Armenia. Printre clientii principali se afla firme de varf din SUA si UE: Caterpillar, Case New Holland, Parker Hannifin, Perkins, Boart Longyear.
In Romania Cambric opereaza din 1997, avand sediul central in Brasov. Din 2005 a fost deschis sediul din Craiova iar din ianuarie 2011 a fost inaugurat punctul de lucru din Iasi.

www.cambric.com

Date de contact:
e-mail: job@cambric.ro
tel: 0268 546 063, int.103
adresa: Brasov, str. Branduselor, nr.84