Inginer Proiectant

Cambric Consulting SRL

02-03-2011 | EXPIRA LA 16-03-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Proiectare asistata de calculator pentru industria auto (caroserii, cabine, sasiuri, transmisii hidraulice pentru tractoare, camioane, buldozare si excavatoare etc.) utilizand platforma Pro/E


CERINTE

- studii superioare tehnice (Autovehicule Rutiere, Tehnologia Constructiilor de Masini, Masini Unelte); master in domeniu - avantaj;
- experienta in proiectare sau in productie de minim 3 ani;
- cunoasterea unei platforme CAD;
- cunoasterea platformei Pro/E - avantaj;
- cunostinte bune de limba engleza;
- cunostinte MsOffice;
- atitudine orientata spre performanta;
- buna capacitate de interrelationare.


BENEFICII OFERITE

- oportunitati de dezvoltare profesionala;
- training in Pro/E;
- pachet salarial ce recompenseaza performanta;
- posibilitatea de a lucra ca delegat la sediul clientului, in Europa sau in S.U.A.


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric este un furnizor de servicii de inginerie pentru industria auto, a echipamentelor si utilajelor pentru constructii. Obiectul de activitate al companiei consta in proiectarea asistata de calculator, analiza cu elemente finite, simulari virtuale. Functionand din 1989, Cambric Corporation are sediul central in SUA si isi desfasoara activitatea in SUA, Romania, Germania, Marea Britanie si Armenia. Printre clientii principali se afla firme de varf din SUA si UE: Caterpillar, Case New Holland, Parker Hannifin, Perkins, Boart Longyear.
In Romania Cambric opereaza din 1997, avand sediul central in Brasov. Din 2005 a fost deschis sediul din Craiova iar din ianuarie 2011 a fost inaugurat punctul de lucru din Iasi.


Programele de pregatire si mediul de lucru pun accent pe dezvoltarea abilitatilor, cunostintelor si creativitatii. Oferim oportunitati de dezvoltare a carierei, atat in tara cat si in strainatate.

www.cambric.com
email: job@cambric.ro
tel: 0268 546 063 int. 103
str. Branduselor, nr. 84, Brasov