Inginer Constructor Proiectant / Sef de Santier

Mondojob SRL

02-06-2015 | EXPIRA LA 02-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Inginer Constructor Proiectant

Proiectare structuri de rezistenta pornind de la datele primite de la arhitect sau beneficiar. Efectuare calcule si analize structurale, desenare si intocmire planse de executie pentru constructii civile si industriale, spatii de birouri, proiectare pe sistematizari verticale.
Cerinte
Facultate de Constructii - Drumuri si Posuri;
Experienta relevanta in domeniu cu exemple concrete de lucrari proiectate sau la care ati participat activ in faza proiectarii;
Experienta si rapiditate in lucrul la computer;
Rezistenta la stres si capabil sa respecte termene limita.


CERINTE

Sef de Santier

Organizeaza si coordoneaza activitatea persoanelor din subordine. Organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatile desfasurate la punctul de lucru pentru care este desemnat responsabil. Asigura buna desfasurare a lucrarilor pe santier si respectarea termenelor limita. Intocmeste necesarul de materiale, resurse financiare, resurse umane.

Cerinte:
Absolvent al Facultatii de Constructii Civile si Industriale;
Experienta in executia lucrarilor civile si industriale de minim 5 ani;
Riguros, spirit organizator, capacitate de relationare;
Capacitate de management si de reactie in momente de criza.


DESCRIEREA FIRMEI

MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care suntem siguri ca va indeplini si chiar depasi asteptarile dumneavoastra.