Inginer Constructor Brasov

Mondojob SRL

26-01-2020 | EXPIRA LA 26-01-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Candidatul va fi implicat intr-o echipa de proiect multidisciplinara, in care va coordona proiectele de constructii, amenajari exterioare si retele edilitare, precum si orice alte lucrari de constructii complementare (reparatii, extinderi, amenajari spatii verzi, hidroizolatii, termosistem etc) pe toata durata proiectului :
• Pregatire - stabilirea obiectivelor proiectelor, participã la certificarea Breeam a clãdirilor şi oferã suport firmei elaboratoare. Aceastã urmãrire a îndeplinirii cerinţelor Breeam se face în toate etapele lucrãrii (concept, proiectare, execuţie şi exploatare) cu implementarea lor în contractele Firmei cu colaboratorii direcţi şi cu clienţii (dacã este cazul).
• Proiectare - participa la elaborarea temelor de proiectare pentru proiectanti (structura, arhitectura, instalatii etc) si la selectia acestora.
• Contractare - elaboreaza documentaţia de licitaţie pentru lucrările de construcţii pe baza proiectelor intocmite de proiectanti. Realizeaza estimari preliminare de costuri.
• Executie - se ocupã de anuntul de începere al lucrãrii la Primãria Braşov şi ISC, anunţã lucrarea la ITM (dacã este cazul) şi se asigurã cã lucrãrile efectuate sunt în concordanţã cu Autorizaţia de Construire
•Post- Executie - supervizeaza realizarea documentatiei „As Built” de catre proiectanti/constructori in conformitate cu executia reala din teren.


CERINTE

• Absolvent studii superioare specialitatea Constructii/Instalatii, Electrotehnica, Energetica
• Nivel cariera: Experienta minim 2 ani pe o pozitie similara

Aptitudini Speciale:

- de comunicare, negociere si leadership in relatia cu contractorii, sa fie un bun cunoscator al problemelor legate constructii/instalatii si modul de rezolvare a acestora, capacitate ridicata de analiza si sinteza a problemelor specifice postului, atitudine corecta in raporturile de colaborare si indeplinire a sarcinilor de serviciu, sa dovedeasca seriozitate, responsabilitate, loialitate,hotarire, adaptabilitate, autocontrol, atitudine pozitiva, spirit de observatie;
Cunostinte de limba engleza – nivel avansat, scris/vorbit;
Utilizator avansat Microsoft Office/Autocad;
Permis auto categoria „B”
Disponibilitate pentru deplasari si program prelungit.


BENEFICII OFERITE

Ascenta Management, dezvoltatorul parcului de afaceri Coresi, planifică un ritm constant al livrărilor de noi spaţii de birouri. Pe langa spatiile de birouri colaboreaza si cu Medeuropa in dezvoltarea unei retele de clinici de radioterapie la nivel european, initiat de investitori elvetieni.
Program de lucru : 8,30 – 17,00, pauza de masa 30 de minute

- postul implica activitate de teren, pentru realizarea atributiilor prevazute.


DESCRIEREA FIRMEI

MONDOJOB, agentie de consultanta, recrutare si plasare a fortei de munca, ofera servicii profesionale si competitive atat clientilor nostri, cat si candidatilor. Profitam de acest prilej pentru a va prezenta oferta noastra de locuri de munca, de care suntem siguri ca va indeplini si chiar depasi asteptarile dumneavoastra.