GESTIONAR ATM

S.C.G4S.CASH SERVICES

01-04-2010 | EXPIRA LA 01-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

ADMINISTRAREA SI GESTIONAREA CASETELOR ATM ( casetele de valori pentru bancomate).
Stabilirea si transmiterea necesarului lunar de consumabile.
Mentinerea unei evidente clare a obictelor de inventar, a consumabilelor, etc.


CERINTE

OCUPAREA ACESTUI POST IMPUNE O ATENTIE SPORITA, PUNCTUALITATE (se lucreaza pe baza de termene limita) si SERIOZITATE.

Program in doua schimburi:
- schimbul I de la 09:00-16:00
- schimbul II de la 16:00- 23:00.

Se impune ca si sambata si duminica unul din cei doi gestionari ( organigrama prevede doua posturi) sa lucreze cateva ore ( astfel incat lunar sa se atinga norma de lucru).


BENEFICII OFERITE

Salariu brut 1035 ron, bonuri masa functie de zilele lucratoare, spor de vechime 5 % ( pentru o vechime in campul muncii mai mare de trei ani), asigurari de sanatate suplimentare.
ATENTIE : conform legii 22/1969 se retine in primele 10 luni de activitate cuantumul unui salariu ( 1/10 din salariu in primele 10 luni). Suma este depusa in banca in contul salariatului. La incetarea CIM - suma revine salariatului.


DESCRIEREA FIRMEI

G4S Cash Services este membra a Group 4 Securicor, companie aflata pe locul intai la nivel mondial in domeniul prestarii de servicii de securitate.
In Romania, G4S Cash Services este prezent din 2002, ofera servicii de transport valori, procesarea banilor si alimentarea si intretinerea de nivel 1 a bancomatelor. Totalizeaza astazi peste 2300 de salariati si are o infrastructura teritoriala dezvoltata formata din 9 Centre de Procesare si 15 puncte de lucru, putandu-ne astfel presta serviciile la nivelul tuturor judetelor. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, Posta Romana, ABN-AMRO, Alpha Bank, City Bank, Banc Post, Banca Romaneasca s.a