Gestionar | Atelier Tinichigerie-Vopsitorie

TIRIAC AUTO

12-06-2019 | EXPIRA LA 29-06-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Receptionarea cantitativa si calitativa a pieselor de schimb si a accesoriilor intrate in gestiune;
Operarea in stoc a miscarilor de marfa (intrari, iesiri);
Completarea documentelor justificative legate de stocuri;
Organizarea pieselor de schimb si accesoriilor in locurile special amenajate in magazie conform reperelor si utilizarea eficienta a spatiului de depozitare a marfurilor;
Verificarea permanenta si pastrarea in conditii optime a pieselor de schimb si accesoriilor;
Alocarea pieselor pe locatii;
Efectuarea demersurilor necesare pentru returul pieselor neconforme;
Realizarea periodica a inventarului la produsele din depozit.


CERINTE

Studii medii finalizate;
Minimum 1 an experienta pe un rol similar;
Cunostinte avansate de operare PC (Microsoft Office);
Lucrul cu programe de gestiune si cunostintele tehnice (piese schimb) reprezinta un avantaj;
Foarte bune abilitati de organizare si planificare.


DESCRIEREA FIRMEI

Țiriac Auto face parte din Grupul Țiriac Holdings, recunoscut pentru afacerile derulate în domenii precum imobiliare, servicii financiare, servicii de transport aerian de tip VIP Charter, import, distribuție și service auto, servicii de producție și întreținere ascensoare, servicii de pază și protecție etc. La ora actuală, Țiriac Auto deține cel mai vast portofoliu de mărci auto de pe piața autohtonă, reprezentând șapte dintre cele mai renumite mărci auto existente pe piață: Mercedes-Benz, Jaguar, Land Rover, Mitsubishi, Ford și Hyundai.

Astăzi, rețeaua de distribuție și service auto Țiriac Auto numără 65 de reprezentanțe mono-brand sau multi-brand, asigurând accesibilitate și servicii de calitate în oricare colț al Romaniei. În fiecare dintre reprezentanțele noastre, fie showroom, fie service, avem consilieri pasionați de domeniul auto, profesioniști și implicati, gata să ofere soluții adaptate nevoilor fiecăruia dintre clienții noștri. Totodata, locațiile service Țiriac Auto sunt autorizate și pregătite să efectueze reparații unui portofoliu extins de mărci auto.

În cazul în care poziţiile dechise în acest moment în cadrul companiei noastre nu corespund intereselor dvs. de cariera, dar va doriti sa faceti parte din echipa Tiriac Auto, va invitam sa transmiteti CV-ul dvs. catre departamentul de Resurse Umane.

Va multumim pentru interesul acordat companiei noastre si va dorim mult succes in cariera!