Fundraiser and Adherent Recruiter

Confidential

21-03-2010 | EXPIRA LA 27-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Organizatia non-profit ENTER este o persoana juridica romana intemeiata de trei persoane fizice, ce are ca scop contribuirea la dezvoltarea societatii informationale din Romania.
Din dorinta de a elimina acel "Digital Division" care apare intre locuitorii din mediul rural, cu acces limitat la resursele informationale, organizatia noastra a cofinantat mai multe proiecte de IT pentru medii rurale, precum si pentru unitati religioase.


CERINTE

Persoanele selectata pentru acest job vor beneficia de un training, la care va participa pe cheltuiala organizatiei noastre.
Detalii veti primi dupa aplicarea la acest job, printr-o scrisoare trimisa prin posta in caz ca indeplinesti criteriile noastre de eligibilitate.
Ca beneficii: angajarea se face cu statut de colaborator de preferinta, remunerarea fiind direct proportionala cu realizarile avute.

LA ACEST JOB POT APLICA SI TINERII DINAMICI, FARA EXPERIENTA, insa dornici sa se implice intr-o activitate din care sa se aleaga nu doar cu bani, dar si cu noi cunostinte si care vor sa descopere lumea din jur.

Totusi, persoanele cu un numar mare de prieteni ("de gasca") pot avea un succes mai mare din valorificarea cercului de prieteni si a potentialului uman.