DIRECTOR PRODUCTIE - PROCESARE PESTE

SC DORIPESCO SA

20-05-2011 | EXPIRA LA 19-06-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru coordonarea fabricii de procesare peste, cautam un profesionist experimentat si cu mult entuziasm, care sa contribuie activ la dezvoltarea portofoliului de produse al firmei, mentinerea si imbunatatirea standardelor de calitate, precum si la eficientizarea fluxurilor de productie.
Directorul de productie raporteaza Directorului General, colaboreaza cu departamentele marketing, comercial si aprovizionare si are in subordine personalul direct productiv. Principalele sale atributii sunt:
• Planifica, organizeaza, coordoneaza si controleaza activitatea de productie. Asigura functionarea fabricii la cele mai inalte standarde de calitate si eficienta. Elaboreaza instructiuni de lucru si asigura cunoasterea si respectarea acestora de catre personalul din subordine.
• Organizeaza, supravegheaza si coordoneaza procesele tehnologice, asigura respectarea retelelor si fazelor corespunzatoarea fiecarei operatiuni. Solutioneaza eventualele probleme.
• Planifica si urmareste procesele de productie: lanseaza comenzile de productie in sistemul informatic in urma analizei stocurilor, verifica necesarul de materii prime si materiale auxiliare, intocmeste rapoarte de productie, analize, etc
• Colaboreaza cu echipa de marketing in dezvoltarea si implementarea de noi produse in portofoliul societatii. Identifica si propune metode de imbunatatire a produselor actuale. Intocmeste/actualizeaza retetele si fisele tehnologice ale produselor.
• Urmareste asigurarea calitatii corespunzatoare a produselor. Efectueaza probe de produse. Se asigura de respectarea standardelor HACCP. Este implicat in obtinerea si mentinerea autorizatiilor necesare derularii proceselor de productie.
• Realizeaza analize periodice pentru a evalua performanta si pentru a imbunatati raportul calitate/costuri. Propune masuri si solutii in vederea valorificarii la maximum a capacitatii de productie.


CERINTE

• Obligatoriu: studii superioare de specialitate (ingineria produselor alimentare, preferabil din peste)
• Experienta de cel putin 5 ani in domeniul alimentar, preferabil in procesarea pestelui;
• Bun cunoscator al organizarii fluxurilor tehnologice;
• Bune cunostinte de operare PC si experienta in gestiune informatizata a productiei (soft tip ERP);
• Capacitate de planificare si organizare a activitatilor;
• Personalitate puternica, serioasa, organizata, atitudine profesionala, bune abilitati de interrelationare si de munca in echipa;
• Initiativa si creativitate in gasirea solutiilor.


BENEFICII OFERITE

• Oportunitatea de a lucra intr-o firma in plina dezvoltare, cu o echipa profesionista, al carei model de afaceri se bazeaza pe calitatea produselor obtinute.
• Pachet salarial motivant, in functie de indeplinirea obiectivelor pe termen mediu si lung ale societatii.
• Pentru candidatii nerezidenti, se ofera sprijin de relocare


DESCRIEREA FIRMEI

Doripesco este o afacere de familie dezvoltata cu pasiune si devotament, cu dragoste pentru profesiune si respect pentru natura. Ne-am straduit si am reusit cu succes sa imbinam productia de peste cu pescuitul sportiv si turismul de profil. Prin intermediul sectiei de procesare peste, DORIPESCO ofera clientilor produse naturale, dupa retete de zeci de ani, atestate ca produse traditionale: Icrele, Batogul de novac, Novacul afumat din Tara Barsei, Pastravul afumat, Pastravul ardelenesc si Rulada Pastravarului.