Customer Quality Engineer

Adept Human Resources

13-10-2014 | EXPIRA LA 12-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru clientul nostru, companie multinationala, certificata ISO/TS 16949, producatoare de comutatoare multifunctionale pentru sectorul auto, suntem in cautarea unui Customer Quality Engineer pentru unitatea de productie din Brasov.

Candidatul potrivit trebuie sa fie absolvent/a de facultate cu profil tehnic iar responsabilitatea principala este de a tine in permanenta legatura direct cu clientii, de cele mai multe ori in limba germana sau engleza, si de a solutiona solicitarile/ reclamatiile acestuia.

Pentru atingerea acestui scop va folosi instrumente specifice de calitate, pe care le stapaneste foarte bine: raport 8D, APQP, MSA, PDCA-FTA, diagrama Ishikawa, 6M, 5 de ce?, samd.

Va coordona echipa multidisciplinara alcatuita pentru tratarea reclamatiilor, va realiza dosarul PPAP in vederea obtinerii aprobarii clientului, va revizui PFMEA si planul de control.

Va urma proceduri bine definite si vei realiza proceduri noi atunci cand va fi nevoie, va urmari indicatori interni de calitate si va propune actiuni pentru imbunatatirea acestora; de asemenea va aproba sau va bloca piesele finite cu ajutorul SAP


CERINTE

Studii Universitare, profil tehnic
Cel putin 2-3 ani experienta
Limba engleza avansat


DESCRIEREA FIRMEI

Adept Human Resources ofera o gama flexibila de servicii de recrutare. Echipa noastra de consultanti este specializata in identificarea si atragerea talentelor pentru diverse roluri intr-un numar mare de industrii. Ne mandrim cu experienta si cunostintele acumulate atat in ceea ce priveste candidatii, cat si clientii, in industriile in care ne focusam. Avand in vedere know-how-ul acumulat de Consultantii nostri de-a lungul timpului, putem oferi o solutie in orice situatie.

Scopul nostru este sa construim parteneriate cu clientii nostri, nu sa actionam ca un simplu furnizor. Reusim sa facem acest lucru plecand de la o intelegere in profunzime a afacerii dezvoltate de catre acestia, a mediului in care activeaza si a cerintelor lor specifice. Ca rezultat, oferim un serviciu profesionist, personalizat si eficient din punct de vedere al costurilor.

www.adepthr.ro