CONSULTANTI MARKETING

Biz-Prestige

21-04-2008 | EXPIRA LA 21-05-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Biz-Prestige integreaza noi membri in echipa sa in regim full time / part time sau prestari servicii.

Se cauta unul sau mai multi consultanti marketing cu studii de specialitate cu sau fara experienta. Ei vor presta serviciile lor pentru clientii nostri, bineinteles in legatura si sub indrumarea permanenta a echipei noastre.
Acestia, dupa discutii cu responsabilii firmei-client si in urma unor analize a cererii consumatorilor(in urma efectuarii studiilor de piata) si a modalitatilor de abordare a pietelor specifice domeniului de activitate al firmei-client, propune o serie de strategii si evidentiaza liniile directoare de actiune pentru firma-client cu scopul atingerii obiectivelor sale de piata

Detalii suplimentare pe www.bizprestige.ro


CERINTE

Responsabilitate, profesionalism, excelente abilitati de comunicare si analiza
Constituie avantaj cunoasterea unei limbi straine.


BENEFICII OFERITE

- Se asigura training-uri interne si externe pe costurile firmei.
- Crearea unei cariere si posibilitati multiple de promovare
- Pachet salarial atractiv incluzand si un pachet de prime si comisioane
- Mediu de lucru intr-o echipa dinamica, tanara
- Programul este flexibil.


DESCRIEREA FIRMEI

Biz-Prestige este o societate dinamica si ambitioasa in puternica crestere pe piata de servicii de publicitate si marketing din Brasov.
Biz-Prestige si-a castigat increderea clientilor sai prin calitatea serviciilor si produselor de promovare propuse si de profesionalismul colaboratorilor sai.
Oferirea unei game diversificate de servicii de marketing si publicitate au dus la o ascensiunea continua, castigand teren in fata marilor jucatori de pe piaza din acest domeniu.