consultant vanzari

Confidential

28-03-2008 | EXPIRA LA 27-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- identificarea de clienti noi pentru a le face cunoscuta oferta de credite,
- informarea clientilor asupra produsului de credit in concordanta cu trainingul sustinut si cu practicile interne de vanzare (explica beneficiile si costurile),
- identificarea necesitatilor financiare curente si viitoare ale clientilor sai,
- explica clientilor documentatia necesara pentru obtinerea unui credit si le ofera acestora asistenta pentru completarea sa


CERINTE

Abilitati excelente de comunicare, organizare, managementul timpului, atentie la detalii, avand capacitatea de a performa atat individual cat si in echipa.
Candidatul ideal trebuie sa fie creativ, flexibil si consecvent, interesat si motivat de dezvoltarea personala si profesionala in mod permanent, increzator in sine cu o atitudine pozitiva, bun negociator si mediator in relatiile cu membrii echipei si cu clientii, sa posede capacitate decizionala si initiativa.
Experienta in domeniul financiar, bancar sau de asigurari cat si un nivel de minime cunostinte de prezentare si negociere reprezinta un mare avantaj.


BENEFICII OFERITE

Printre beneficiile oferite se numara posibilitatea de a dezvolta o cariera solida in domeniu, de a lucra intr-un mediu profesionist, de a beneficia de sedinte de training oferite gratui de companie, destinate pozitiei pe care o ocupa dar si un comision atractiv.