Consultant Financiar

ALLIANZ-TIRIAC Asigurari S.A.

13-04-2009 | EXPIRA LA 19-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Salut! Eu sunt Mihai Totpal - Unit Manager ALLIANZ-TIRIAC pentru zona Valea Prahovei si impreuna cu tine vreau sa punem bazele construirii celei mai de succes echipe de vanzari din cadrul companiei ALLIANZ-TIRIAC Asigurari S.A.

Iti pot oferi postul de Consultant Financiar – profesionist in domeniul vanzarilor de asigurari de viata pentru zona Valea Prahovei

"Recrutarea se face in special pentru rezidenti din zona: Campina, Cornu, Breaza, Comarnic, Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal"

Fie ca ti-ai construit deja reputatia unui bun profesionist sau esti la inceputul carierei profesionale, Allianz-Tiriac Asigurari iti ofera sansa de a avea succesul pe care ti-l doriti, devenind Consultant Financiar.

Sa crestem impreuna

Allianz-Tiriac si-a lansat activitatile de asigurari de viata la sfarsitul anului 2001. In numai cativa ani, a reusit sa ne dezvoltam portofoliul intr-un ritm superior celui inregistrat de piata, ajungand, astazi, sa se plaseze intre cei mai importanti cinci furnizori locali de asigurari de viata. Perspectivele sunt, de asemenea, extrem de favorabile, planurile lor vizand sa creasca si in viitor, ajutati de forta de vanzari. Proiectele de dezvoltare a portofoliului de asigurari de viata sunt realizate in parteneriat cu o echipa specializata de Consultanti Financiari, persoane cu spirit intreprinzator, carora Allianz-Tiriac le ofera toate conditiile pentru a obtine cele mai bune performante.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:

-Studii superioare absolvite (sau studenti in an terminal de studii);
-Abilitati de relationare cu clientii;
-Aptitudini de vanzare/promovare produse;
-Avantaj absolut: experienta in asigurari si/sau vanzari

Veniti alaturi de noi

Aveti spirit intreprinzator si bune calitati de comunicare? Doriti sa va construiti o cariera in vanzari? Veniti alaturi de cei mai buni, in cadrul echipei Allianz-Tiriac. Inregistrati-va acum candidatura pentru un post de Consultant Financiar Allianz-Tiriac Asigurari.


BENEFICII OFERITE

CONSULTANTUL FINANCIAR promoveaza, catre clienti persoane fizice sau catre companii, produsele ALLIANZ: asigurari de viata; asigurari generale; asigurari private de sanatate si beneficiaza de:

-Traininguri (gratuite) pe tot parcursul carierei;
-Mediu de lucru la nivel de companie multinationala;
-Posibilitati de avansare foarte rapida;
-Venituri din planul de comisionare ALLIANZ;
-Venituri din planurile de Bonusuri ALLIANZ;
-Premii trimestriale (smartphone; televizor LCD; camera foto digitala) si anuale (excursii in strainatate; automobil).

Accesul la programe de pregatire profesionala

Membrii echipei de vanzari Allianz-Tiriac beneficiaza, continuu, de programe de perfectionare, incepand cu cele de invatare a produselor de asigurari. Ulterior, in functie de rezultatele obtinute, fiecarui Consultant Financiar i se garanteaza accesul la cursuri care prezinta cele mai noi si mai evoluate tehnici de vanzare, de comunicare, de negociere.

Oportunitati de dezvoltare a carierei

Fiecare membru al echipei de vanzari de asigurari de viata a Allianz-Tiriac Asigurari are sansa de a-si construi o cariera solida, pe termen lung in cadrul companiei. Treptele de promovare pe care oricare Consultant Financiar le poate parcurge intr-un timp relativ scurt, astfel incat sa poata avansa in cadrul planului personal de cariera sunt:
- Consultant Financiar Aspirant
- Consultant Financiar
- Consultant Financiar Profesionist
- Consultant Financiar Expert.
Pe masura evolutiei pe scara dezvoltarii profesionale, sistemul de recompensare a eforturilor propus de Allianz-Tiriac ofera beneficii suplimentare membrilor echipei: incepand cu cele materiale (grile de comisionare ce ridica progresiv posibilitatile de castig, pe masura cresterii volumului de activitate), dar si oportunitatea de a participa la programe de training din ce in ce mai complexe.

Recunoasterea performantei

Pentru cei mai buni dintre reprezentantii de vanzari ai Allianz-Tiriac, oportunitatile merg chiar mai departe. Condultantii Financiari care au dovedit ca pot realiza performante remarcabile in activitatea de vanzari si, in plus, au aptitudini de manageri pot avansa in ierarhia propusa de Allianz-Tiriac Asigurari in pozitia de Unit Manager. Aceasta functie poate fi asimilata cu functia de manager dintr-o firma mica ce opereaza in domeniul vanzarilor de produse financiare. Asadar, un UM trebuie sa fie capabil sa recruteze, sa coordoneze o mica echipa de vanzari (formata din Consultanti Financiari), sa ii sprijine, sa cultive abilitatile de vanzare si performanta acestora. Cu un grad ridicat de libertate in ceea ce priveste conducerea operatiunilor echipei sale de Consultanti, insa beneficiind permanent de suportul Allianz-Tiriac, un Unit Manager are sansa realizarii sub toate aspectele profesionale si materiale.


DESCRIEREA FIRMEI

O companie de incredere

Cand discutam despre asigurari, este important sa intelegem ca succesul implica dezvoltarea unor relatii bazate pe incredere. Prin urmare, valoarea ?i renumele companiei constituie argumente si avantaje care contribuie in mare masura la succesul Consultantilor din echipa noastra. In fond, este primul lucru pe care il afla viitorii nostri clienti: faptul ca reprezinti Allianz-Tiriac, cea mai puternica societate de asigurari din Romania si companie membra a uneia dintre cele mai importante institutii financiare din lume. Cine se alatura echipei de Consultanti Financiari Allianz-Tiriac are ocazia unica de a reprezenta una dintre cele mai puternice marci de asigurari din lume.

Allianz-Tiriac Asigurari face parte din Allianz Group, una dintre cele mai puternice institutii financiare din lume si cel mai mare grup de asigurari din Europa, cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul asigurarilor. Allianz-Tiriac este compania de asigurari numarul unu din Romania si ofera clientilor sai o gama completa de produse de asigurari private: asigurari generale facultative, asigurari de viata si asigurari obligatorii.

Am ajuns liderul pietei asigurarilor datorita performantelor deosebite, realizate prin oameni deosebiti. A face parte din echipa de vanzari a Allianz-Tiriac inseamna a lucra intr-un mediu de lucru profesionist, in care rezultatele bune si foarte bune sunt apreciate si recunoscute.

Suntem o companie orientata spre oameni si spre performanta si am creat special pentru echipa noastra de vanzari programe motivationale si planuri de cariera in vederea stimularii si aprecierii rezultatelor deosebite in activitatea de vanzare a asigurarilor generale facultative, de viata si obligatorii.

Allianz-Tiriac isi desfasoara activitatea in Romania de peste 10 ani. In acest timp am creat o structura de distributie complexa care da posibilitatea tuturor celor din echipa noastra de vanzari sa urmeze cariere profesionale de succes, in functie de ambitiile si pregatirea profesionala a fiecaruia. Echipa Allianz-Tiriac Asigurari este formata din specialisti in domeniul finantelor, economisti, juristi, actuari, ingineri, psihologi, medici, sociologi, profesori si multi altii.

In functie de dorintele fiecaruia de a-si dezvolta o cariera in domeniul serviciilor financiare, in functie de tipul de colaborare pe care fiecare doreste si poate sa il aiba cu Allianz-Tiriac, compania noastra va ofera mai multe posibilitati de a face parte din echipa noastra de vanzari. Astfel puteti fi agent, inspector de asigurari, consultant financiar sau unit manager in cadrul celei mai mari companii de asigurari din Romania.