Consultant Datawarehouse

Antal International Network

15-02-2007 | EXPIRA LA 17-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Raporteaza Project Managerului pe Romania
- Lucreaza individual in relatia cu clientul prin telefon sau la sediul acestuia in oricare din cele 14 locatii posibile cu care firma are relatii de business in principal in Europa.
- Asigura modelarea, implementarea si mentenanta proiectelor CRM de datawarehouse-OLAP
- Asigura administrarea de baze de date de tip OLAP si datawarehouse pe platforma SQL Server precum si a aplicatiilor aferente.


CERINTE

- preferabil cu studii superioare tehnice sau 3-5 ani de programare in domeniul SQL Server
- procesarea datelor prin aplicarea limbajului SQL la nivel avansat
- experienta mai mare de 3 ani in implementarea si administrarea de proiecte care opereaza cu baze de date relationale pe platforma SQL Server
- Optional: cunoasterea tehnologiilor OLAP, a limbajului de interogarea MDX sau experienta profesionala similara.
- cunoasterea avansata a limbii Germane este o cerinta obligatorie


BENEFICII OFERITE

Lucrul intr-un colectiv tanar cu program de 40 de ore / saptamana, in relatie cu un domeniu de top al industriei mondiale (domeniul farmaceutic) si doar cu clienti externi. Pachet salarial si de beneficii la nivelul cerintelor postului (+ sprijin pentru relocare, identificare de locuinta, plata chiriei, calatorii in strainatate 1/12 luni integral platite de angajator)


DESCRIEREA FIRMEI

Clientul nostru, firma austriaca, furnizor international de software pentru industria farmaceutica in domeniul CRM, OLAP, DWH, cu sediul in Brasov, este in cautarea unui Consultant Datawarehouse.