CONSULTANT

CSB Romania

14-03-2006 | EXPIRA LA 17-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru deschiderea unei filiale in Republica Moldova, pentru domeniul Suport software si Vanzare software, cautam persoane ambitioase pentru
- Consultant sistem / Vanzari sistem
Dupa scolarizare in Germania si Romania, veti fi raspunzator de suportul software tehnic competent al clientilor, precum si de intretinerea configuratiei specifice clientilor a sistemului nostru ERP, si de gasirea de noi clienti in Republica Moldova.


CERINTE

Posedati cunostinte economice solide, (cunostinte de contabilitate ¿ constituie avantaj) vorbiti limba engleza si rusa, sunteti dedicat muncii si puteti lucra in conditii de presiune. Doriti sa lucrati independent si cu raspundere proprie in echipa si cautati provocare profesionala intr-o intreprindere orientata pe plan international in domeniul Suport software, iar experienta in domeniul Suport software va completeaza profilul in mod ideal.

Reusita dumneavoastra, precum si competenta personala si de specialitate au o importanta deosebita si va deschid perspective, in calitatea dumneavoastra de Consultant IT/organizatie, respectiv Sef de proiect, in intreprinderea noastra.

Daca sunteti interesat de aceasta pozitie ce ofera posibilitatea de dezvoltare si doriti sa va intregiti profesional in cadrul unei firmei moderne, orientata spre dezvoltare, trimiteti CV la:
email: anca.pora@csb-system.ro


DESCRIEREA FIRMEI

De 25 de ani, CSB-SYSTEM AG se concentreaza asupra ideilor inovatoare privind consultanta de intreprindere si dezvoltarea de software de bransa. Intreprinderea noastra de succes, independenta si in plina expansiune, cu orientare internationala, reuneste un numar de peste 470 de angajati.
Informatii suplimentare privind intreprinderea noastra puteti afla pe site-ul nostru www.csb-system.com
Logo:
¿Bransele au nevoie de specialisti¿