Consilier vanzari

TECHNO PRO

23-06-2015 | EXPIRA LA 23-07-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Mentine si dezvolta relatia cu clientii firmei; raspunde solicitarilor acestora (telefon, fax, mail etc.); prezinta produsele si serviciile din portofoliu (vanzari, inchirieri si reparatii scule, utilaje, accesorii si consumabile pentru constructii, instalatii, industrie). Intocmeste oferte pentru clienti, negociaza cu acestia termenii si conditiile.


CERINTE

Candidatul ideal are un bun simt tehnic, bune cunostiinte comerciale, este un bun negociator, ambitios si perseverent. Cunostiinte bune de operare PC. Persoana organizata, meticuloasa. Studiile tehnice reprezinta un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

TECHNO PRO este unul din liderii nationali in domeniul vanzarii si service-ului de scule, utilaje si echipamente pentru constructii, instalatii, montaj, aplicatii industriale si casnice. Gama de produse cuprinde scule electrice, generatoare de curent, utilaje de mica mecanizare, compresoare de aer, aparate de sudura, pompe si motopompe, echipamente de ridicat, scule prelucrare lemn, metal, placi ceramice, echipamente pentru curatenie, etc. Reprezentanta BOSCH, MAKITA, HONDA, KARCHER, etc.