Casier

LIBRA BANK SA

15-06-2008 | EXPIRA LA 21-06-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

VRETI SA LUCRATI INTR-O BANCA TANARA, AFLATA IN PLINA DEZVOLTARE, UNDE SA VA PUTETI PUNE IN PRACTICA EXPERIENTA DE CASIER?
ACUM AVETI ACEASTA SANSA!

Pe acest post, veti desfasura toate activitatile cu privire la incasarea si plata in numerar, atat in moneda nationala cat si in valuta, inclusiv operatiuni de schimb valutar si veti raspunde pentru corectitudinea acestor tranzactii, in conformitate cu legislatia in vigoare si toate normele interne cu privire la operatiunile cu numerar.


CERINTE

- Experienta in functia de casier (minimum 1 an)
- Cunoasterea limbii engleze (conversational)
- Cunostinte de PC

Tel. 021/208.80.73 - Fax: 021/230.65.65
www.librabank.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Misiunea LIBRA BANK este sa ofere pachete si solutii financiare moderne, flexibile, eficiente si de calitate, care sa se potriveasca nevoilor tale financiare. Pentru aceasta, iti punem la dispozitie o echipa de oameni talentati si motivati, pregatiti sa te asiste. Este convingerea noastra ca succesul si performanta in mediul bancar se realizeaza nu doar prin oferirea de servicii de calitate ci, mai ales, prin construirea unor relatii si parteneriate financiare de lunga durata cu clientii nostri. De aceea, LIBRA BANK este mai mult decat o institutie, este un partener financiar, care te asculta, te intelege si iti ofera solutiile cele mai potrivite.