CASIER

Cambric Consulting SRL

16-10-2007 | EXPIRA LA 15-11-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Efectuarea si evidenta incasarilor si platilor prin casieria firmei:
- operarea zilnica a inregistrarilor in Registrul de casa;
- verificarea deconturilor si a ordinelor de deplasare;
- intocmirea notelor de receptie si a bonurilor de consum;
- intocmirea ordinelor de plata catre furnizori;
- prezentarea documentelor si a anexelor acestora pentru vizarea de catre controlul financiar preventiv si semnarea acestora de catre directorul general.
2. Operatiuni bancare.
3. Activitati de aprovizionare.
4. Gestiunea documentelor.


CERINTE

Studii medii
Cursuri de contabilitate avizate conform legislatiei in vigoare
Cunostinte medii de operare cu pachetul MsOffice
Cunostinte medii de limba engleza
Cunoasterea legislatiei in domeniu
Persoana responsabila, meticuloasa, ordonata, cu o buna capacitate de planificare si alocare a timpului, dedicata si cu capacitate buna de interrelationare.


BENEFICII OFERITE

Activitate intr-un mediu de lucru placut, motivant si recompensarea performantei individuale in functie de importanta muncii in cadrul departamentului si a companiei


DESCRIEREA FIRMEI

Cambric este furnizor de servicii de inginerie in industria auto si aeronautica, incluzand proiectare asistata de calculator si analiza cu element finit. Functionand din 1989, Cambric Corporation are sediul central in Salt Lake City, Utah SUA si isi desfasoara activitatea in alte locatii din SUA, Germania si Romania. Printre clientii majori se afla firme de varf din SUA si UE: Caterpillar, Parker, Perkins, Sulzer etc.
In Romania, Cambric opereaza din 1997, cu sediul central la Brasov. Din 2004, Cambric are un punct de lucru la Craiova. Din aprilie 2006, sistemul de management al calitatii este certificat ISO 9001:2000.
In Cambric isi desfasoara activitatea 200 de ingineri de diverse pregatiri pe platforme CAD si CAE: Pro/Engineer, Catia v4/v5, Unigraphics, Solidworks, Inventor, MSC Patran/Nastran. Principalele caracteristici ale mediului de lucru Cambric sunt profesionalismul angajatilor, instruirea in platforme CAD/CAE, dezvoltarea profesionala si posibilitatea de a lucra la sediul clientilor in SUA si UE.
Pentru detalii: vizitati www.cambric.com; contactati-ne prin email: casutapostala@cambric.ro;tel: 0268-319-000 (Brasov); tel: 0251-410-622 (Craiova).