Broker in Brasov

Intercapital Invest SA

11-09-2007 | EXPIRA LA 01-10-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intercapital Invest angajeaza brokeri pentru viitoarea agentie din orasul Brasov. Profilul activitatii include organizarea, promovarea si lansarea agentiei; identificarea si atragerea de noi clienti; stabilirea de strategii de investitii in actiuni, obligatiuni, derivate si fonduri de investitii pentru clienti; deschiderea de conturi de investitii noi; activitati de analiza a pietelor si instrumentelor financiare; proiecte de raportare legate de activitatea proprie.


CERINTE

Candidatul cautat dispune de experienta in domeniul bancar, al asigurarilor, in alte domenii legate de servicii financiare, sau in domenii legate de vanzari sau relatii cu publicul; are studii superioare economice finalizate; dispune de abilitati de comunicare si de lucru in echipa; are domiciliul stabil in Brasov.

Reprezinta avantaje: experienta in calitate de investitor sau de broker; abilitati de comunicare in scris; cunostintele de analiza financiara; cunostintele despre piata de capital.


BENEFICII OFERITE

Oferim un mediu de lucru placut intr-unul din cele mai interesante sectoare ale economiei, un pachet salarial atractiv bazat pe experienta, performante si realizari, oportunitati de promovare in cadrul firmei, posibilitatea de dezvoltare a cunostintelor si aptitudinilor profesionale, beneficii aditionale.

Pentru a aplica te invitam sa trimiti un CV si o scrisoare de intentie pana pe 1 octombrie. Va rugam mentionati in scrisoarea de intentie pozitia pentru care aplicati.

Alatura-te uneia din cele mai dinamice echipe de pe piata de capital. Te asteptam!


DESCRIEREA FIRMEI

Societate de Servicii de Investitii Financiare - investitii in actiuni, obligatiuni, derivate, fonduri. Detalii pe www.intercapital.ro.