BRASOV: OFERTE DE MUNCA – POSIZII MULTIPLE SECTORUL METALOMECANIC - STABILITATE

ADHR Romania

13-12-2016 | EXPIRA LA 12-01-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientii nostri sunt companii multinationale din Brasov din sectorul metalomecanic cu tehnologii avansate.
Pentru toate pozitiile contractul este direct cu compania client.
Cautarea se adreseaza atat persoanelor cu experienta cat si celor aflati la prima experienta de munca; se cere si se ofera stabilitate si seriozitate maxima
Mai exact, cautam:
8 OPERATORI CNC: candidatii trebuie sa controleze operatiile executate de masinile cu control numeric si sa verifice calitatea pieselor executate.
12 Operatori Masini: candidatii trebuie sa fie atenti la detaliile pieselor executate, prin urmare trebuie sa dispuna de o atentie deosebita.
6 Frezori CNC – Profesionisti cu experienta: pozitia este adresata frezorilor cnc capabili sa programeze in maniera automata frezele cu control numeric in 2,3 sau 4 axe, in limbaj heidenhain sai in alt limbaj de programare, direct de pe masina.
Pentru unele pozitii se cere disponibilitatea de a lucra in schimburi, chiar si de noapte si in weekend.


CERINTE

.


BENEFICII OFERITE

Stabilitate;
Contract direct cu compania;
Asigurari;
Transport;
Bonuri de masa;
Mai multe prime;
Salariile oferite sunt la cele mai bune conditii ale pietei si sunt in masura sa satisfaca si cele mai calificate candidaturi.


DESCRIEREA FIRMEI

Adhr România, filiala română a grupului italian ADHR GROUP SPA, este o agenţie de recrutare forţă de muncă care activează în domeniul cercetării, selecţiei, formării şi punerii la dispoziţie de personal, oferind soluţii înalt calitative şi personalizabile în domeniul resurselor umane. Suntem în fiecare zi aproape de clienţi şi candidaţi pentru a pune la dispoziţie întreaga experienţă dobândită pe piaţa italiană, aplicându-le în procesele de organizare, gestionare şi coordonare a resurselor umane. Metoda de lucru a Adhr Romania este caracterizată prin rapiditate în identificarea diverselor soluţii şi prin calitatea proceselor, caracteristici fundamentale pentru a garanta societăţilor clienţi şi candidaţilor implicaţi, satisfacerea pe deplin a cerinţelor acestora.