Bona interna Bucuresti

Dynamic Carier.S.R.L.

30-10-2008 | EXPIRA LA 05-11-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Esti o persoana tanara, proaspat absolventa de facultate si iti plac copiii, alaturi de care traiesti inca spiritul jocului si al copilariei?
Dynamic Carier iti ofera ocazia de a lucra in Bucuresti, ca bona interna pentru o familie cu 2 copii, un baietel de 3 ani si jumatate si o fetita de 2 ani, care sunt plini de viata, le place sa se joace, sa deseneze, sa modeleze plastelina, sa invete cantece si poezii noi si care sunt dornici sa te cunoasca.


CERINTE

Alaturi de bucuria clipelor petrecute cu tine, ei isi mai doresc:
- sa cunosti limba engleza
- sa fii disponibila pentru a invata impreuna cu fetita de 2 ani
- sa fii comunicativa, vesela, dar si organizata, serioasa
- sa iti doresti cu adevarat acest job si sa ramai cel putin 2 ani alaturi de ei


BENEFICII OFERITE

In schimb, vei beneficia de:
- posibilitatea de a-ti continua viata intr-un oras plin de oportunitati
- ocazia de a-ti construi o cariera in domeniul in care ai terminat, dupa incheierea contractului
- oferta salariala peste medie
- carte de munca full-time


DESCRIEREA FIRMEI

Compania Dynamic Carier a luat nastere din dorinta de a furniza clientilor nostri calitate si profesionalism in serviciile de recrutare, selectie si plasare personal:
1.Pachetul DC Business (recrutarea, selectia si plasarea de personal entry-level; middle-level; high-level, intocmirea fisei de post, coaching);
2.Pachetul DC Family ( recrutarea, selectia si plasarea de personal casnic: bone, menajere, ingrijitori persoane in varsta, etc, consultanta familiala).
Cultura companiei Dynamic Carier este centrata pe posibilitatea de dezvoltare si afirmare profesionala si pe asigurarea unor servicii de calitate clientilor si candidatilor nostri.
Specialistii nostri sunt persoane tinere si dinamice, care se informeaza permanent, pentru a incheia fiecare situatie de angajare cu rezultatul Castig-Castig.
Dynamic Carier functioneaza sub acreditarea AJOFM Timisoara.