BESTJOBSWEDEN - RECRUTAM, INTERMEDIEM, PROMOVAM SI MEDIATIZAM CV-UL DUMNEAVOASTRA IN TOATA SUEDIA

S.C.CREMBURG.S.R.L.

19-07-2008 | EXPIRA LA 24-07-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. BESTJOBSWEDEN intermediaza relatia dintre dumneavoastra si angajatorul suedez ( IN CONSTRUCTII ). Aceasta insemnand traducerea in limba suedeza a CV-ului dumneavoastra si autentificarea-legalizarea notariala a acestuia - astfel incat sa aiba sanse mari de promovare -, prezentarea si sustinerea lui in fata firmei angajatoare colaboratoare. Firma respectiva, in urma prezentarii CV-ului dumneavoastra, va decide acceptarea sau neacceptarea angajarii. In cazul in care veti fi acceptat, veti fi contactat direct de catre viitoarea firma angajatoare, cu care aveti posibilitatea de a negocia dumneavoastra direct, si de a afla toate detaliile angajarii si conditiile acesteia.


2. BESTJOBSWEDEN intermediaza aplicarea CV-ului dumneavoastra in baza de date a Fortelor de Munca Suedeze, in domeniul dorit de dumneavoastra - unde CV-ul are un caracter deschis, putand fi vazut de catre toate firmele suedeze angajatoare interesate. Ex. sofer, mecanic, electrician, zidar, faiantar, tamplar, sudor; asistent medical, babysitter, menajera, camerista, etc.

Garantam seriozitate si legalitatea angajarii in Suedia. Dorim sa se inteleaga ca firmele angajatoare sunt STRICT SUEDEZE!

Pentru aceste servicii de intermediere - si in cazul 1. si in cazul 2. - BESTJOBSWEDEN percepe anticipat taxa de 100 EUR, pentru oricare din cazuri, in functie de alegerea dumneavoastra.



EXPLICATIE PENTRU SERVICIILE TAXATE CU 100 DE EURO:

1) - Traducerea in limba suedeza a CV-ului dumneavoastra
- Autentificarea si legalizarea notariala a CV-ului ( astfel incat angajatorul sa aiba siguranta ca datele dumneavoastra sunt reale )
- Prezentarea si sustinerea CV-ului in fata firmei angajatoare

2) - Traducerea in limba suedeza a CV-ului dumneavoastra
- Autentificarea si legalizarea notariala a CV-ului ( astfel incat angajatorul sa aiba siguranta ca datele dumneavoastra sunt reale )
- Aplicarea CV-ului dumneavoastra in baza de date a Fortelor de Munca Suedeze
- Postarea unui anunt ( rubrica angajari ) in ziarele de specialitate, pe o perioada de 30 de zile


Pentru mai multe informatii, ne puteti contacta la

numarul de telefon 0046 / 762123584 > SUEDIA - STOCKHOLM

sau pe adresa de email bestjobsweden@yahoo.com.



BESTJOBSWEDEN@YAHOO.COM


CERINTE

- Experienta in domeniu minim 3 ani
- Cunostinte minime limba engleza
- Persoanele cu antecedente penale - cazier - nu sunt acceptate


DESCRIEREA FIRMEI

BESTJOBSWEDEN - RECRUTAM, INTERMEDIEM, PROMOVAM SI MEDIATIZAM CV-UL DUMNEAVOASTRA IN TOATA SUEDIA