Asistent medical-dermato-cosmetica

Agress Business Group

12-02-2016 | EXPIRA LA 13-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Postul presupune o foarte buna cunoastere a procedurilor de tratament si a produselor proprii, dar si a tendintelor existente in domeniul dermato-cosmeticii.

Activitatea zilnica inseamna:
- informarea pacientilor si recomandarea procedurilor medicale;
- pregatirea pacientilor pentru efectuarea procedurilor medicale;
- realizarea procedurilor medicale non invazive si a altor proceduri medicale, la indicatiile si sub delegarea medicului specialist;
- completarea si actualizarea constanta a fisei pacientului;
- inventarierea/gestionarea consumabilelor si medicamentelor din dotare;Iti oferim in schimb posibilitatea de a lucra cu o echipa tanara, un mediu de lucru cu standarde foarte ridicate si un salariu atractiv corelat cu performanta. Daca doresti sa lucrezi intr-o companie profesionista cu sanse reale de a creste profesional in conformitate cu performantele tale, convinge-ne ca esti persoana de care avem nevoie si aplica pentru postul nostru.


CERINTE

Esti o persoana activa, energica, ce doreste o cariera in domeniul dermato-cosmeticii? Cautam colegi cu o disponibilitate de munca pe termen lung pentru a forma o echipa de profesionisti si a oferi pacientilor nostri cele mai avansate si eficiente tratamente dermato-cosmetice. Esti asteptat sa te alaturi echipei noastre daca indeplinesti urmatoarele cerinte:
- ai studii postliceale/superioare finalizate de asistent medical;
- ai cunostinte medii de operare PC si limba engleza;
- detii foarte bune abilitati de comunicare si relationare, orientare spre nevoile pacientului,
- te caracterizeaza atitudinea pozitiva, promptitudinea in realizarea sarcinilor, seriozitate si responsabilitate, precum si abilitati de munca in echipa.
Experienta in tratamente dermato-cosmetice te poate avantaja.