ASISTENT FINANCIAR - Brasov

Pluri Consultants

06-05-2006 | EXPIRA LA 12-05-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Persoana pe care o cautam va fi ¿ ingerul pazitor ¿ al Presedintelui Companiei. Se va ocupa deci, de toate ¿ chitibusurile ¿ administrative ale Companiei si in acelasi timp va fi in contact direct cu furnizorii.
Va intocmi si trimite rapoarte catre Grup, va inlesni contactele de afaceri, se va implica in analiza financiar - contabila. Pe scurt, va fi persoana de baza.
Te tenteaza ? Vrei sa incerci ?


CERINTE

- absolvent/a a unei facultati cu profil economic / contabilitate ;
- cunostinte foarte bune de limba franceza (engleza prezinta un avantaj) ;
- cunostinte minime de contabilitate (inregistrarea facturilor, mentinerea relatiei cu furnizorii locali, rapoarte) ;
- experienta minima pe un post similar ;
- PC skills (Word, Excel, Outlook).


DESCRIEREA FIRMEI

Pluri Consultants Romania este o companie in domeniul Resurselor Umane ce activeaza pe piata romaneasca de 12 ani, oferind solutii globale pentru Capitalul Uman, companiilor din Romania si din strainatate.

Suntem o echipa entuziasta de specialisti in management, traineri, experti in recrutare, experti in dezvoltarea de materiale, consilieri de cariera, toti cu un inalt nivel de expertiza si cu un solid background educational, ce oferim solutii pentru domeniile care definesc cei trei poli specifici ai unei companii :
• Solutii strategice si comerciale
• Solutii pentru dezvoltarea cpmpetentelor (proiecte de training si coaching)
• Solutii pentru constituirea capitalului uman (recrutare si selectie de personal)
In prezent, Pluri Consultants iti ofera oportunitatea de a evolua in cariera si de a lucra in echipa de profesionisti a unuia dintre clientii sai, o companie multinationala, care urmeaza sa-si desfasoare activitatea in Brasov.