Angajam promoteri Brasov

CliniClowns Romania

29-03-2011 | EXPIRA LA 28-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

promovarea Fundatiei CliniClowns Romania, informarea publicului despre campania de redirectionare a 2% din impozitul pe venit catre un ONG, obtinerea de formulare.


CERINTE

vocabular bogat, dedicat, serios


BENEFICII OFERITE

remunerat week-end de week-end


DESCRIEREA FIRMEI

• CliniClowns si-a inceput activitatea in anul 2008 ca un proiect UNITER si in momentul de fata isi doreste sa fie fundatie independenta; este o fundatie de origine romano-olandeza care imbunatateste viata copiilor spitalizati aducandu-le zambete pe chipuri pe parcursul tratamentelor neplacute.
• Primul spital care a inceput colaborarea cu CliniClowns a fost Grigore Alexandrescu, iar in prezent, clovnii nostri viziteaza si copiii din spitalele Marie Curie, Fundeni, IOMC & Spitalul de copii din Brasov. In timpul sesiunilor, ei folosesc tehnici speciale de clovnerie de spital pentru a-i face pe micuti sa se bucure de moment, sa rada si sa uite de suferinta, tinand cont de toate recomandarile medicilor curanti. Sunt 10 clovni, 8 dintre acestia fiind actori ai teatrelor bucurestene si 2 ai teatrului de papusi din Brasov.
• Actiunile echipei noastre sunt in permanenta supervizate si imbunatatite, clovnii fiind periodic angajati in traininguri sustinute de profesionistii fundatiei CliniClowns Holland, membru fondator si sustinator al CliniClowns Romania.
• Pe langa sesiunile saptamanale sustinute in spitale, CliniClowns dezvolta si actiuni tematice dedicate micutilor pacienti; astfel, in luna decembrie a anului trecut, in parteneriat cu Fundatia Vodafone, CliniClowns a organizat serbarea bradului de Craciun – copii au fost vizitati de Mos Craciun, au ajutat clovnii sa impodobeasca bradul, au ascultat colinde cantata live de corul vocal Acapella si s-au bucurat de cadourile oferite de fundatie.