Angajam contabila primara

SC WEPP AUTOMOTIVE SRL

18-05-2017 | EXPIRA LA 20-05-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

- inregistreaza tranzactiile financiare;
- arhiveaza documentele contabile


CERINTE

1. studii superioare în domeniul economic, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă;
2. vechime în specialitatea studiilor de minim 3 ani;
3. cunoștințe de operare PC: Windows, Micrisoft Office, Internet Explorer;Saga
4. cunoștințe de limba engleză nivel mediu/avansat;
5. cunoștințe solide privind legislația în vigoare;
6. capabil să lucreze atât în echipă, cât și individual;
7. capacitatea de asimilare a cunoștințelor noi și de implementare a informațiilor în activitatea zilnică;
8. abilități bune de comunicare;
9. acuratețe, rapiditatea, orietare spre rezultate, tenacitate, atenție distributivă.


BENEFICII OFERITE

- bonuri de masa;
- decontare transport.


DESCRIEREA FIRMEI

WEPP AUTOMOTIVE face parte din grupul WEPP GERMANIA (Werkstatt Profi Programm) si este lider in fabricarea produselor chimice tehnice , destinate pentru reparatia autoturismelor in conditii cat mai bune si mai curate.

Gama noastra cuprinde produse pentru reparat motoare, radiatoare, sisteme de franare, tinichigerie, vopsitorie, ingrijire si intretinere.

Avand o experienta de peste 40 de ani in domeniu, inginerii nostii chimisti au creat retetele cele mai eficiente si de inalta calitate pentru produse fabricate in GERMANIA in domeniul automotive.

Atelierele service si de specialitate utilizand produsele din gama noastra vor obtine reparatii de cea mai inalta calitate, iar autoturismele reparate in atelierele dumneavoastra vor rula cat mai optim. Oferim o gama diversificata; protectie impotriva coroziunii, curatarea filtrelor de particule, a sistemului de aer conditionat, masticuri de inalta calitate pentru etansare, adezivi de parbriz, protectie a sistemelor de racire, curatirea interna a motoarelor, etc

WEPP AUTOMOTIVE ofera partenerilor sai consultanta in afaceri si training tehnic pentru angajatii dumneavoastra pentru utilizarea in conditii de siguranta a produselor consumabile chimice.

Promovarea produselor este activa, tehnicienii nostrii vin la dumneavoastra si demonstreaza calitatile produselor pentru ca sa intelegeti cel mai bine raportul calitate/cantitate/pret.

Cu peste 40 de ani de experienta, WEPP AUTOMOTIVE ofera cea mai inalta calitate in domeniul reparatiilor auto. Compania noastra este prezenta in douasprezece tari europene. De asemenea suntem prezenti in tari din Orient si continentul African.

WEPP AUTOMOTIVE sprijina un concept complet de consultanta pentru ca afacerea dumneavoastra sa devina cat mai profitabila!

Sustinem profesionistii si oferim profesionalism.