Analist de Date Junior - Ref Code DP-BV

IPSOS INTERACTIVE SERVICES

25-05-2007 | EXPIRA LA 24-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Procesarea datelor, formatarea si analiza bazelor de date:
- unire de baze,
- exportul bazelor (folosind SPSS si Excel),
- tabulare (folosind SPSS, Quantum sau Quanvert);
- Verificarea logica a chestionarelor on-line si a bazelor de date.

In scopul familiarizarii cu specificul analizei de date in domeniul “online market research” oferim candidatilor selectati un program de training complex. Pe o perioada de 3 saptamani candidatii vor invata direct de la specialistii nostri despre metodele, tehnicile de cercetare si tool-urile folosite in on-line market research, precum si despre programele de analiza a datelor utilizate. Se vor realiza simulari de proiecte.


CERINTE

- Absolvent sau student in anii terminali la Cibernetica, Marketing, Sociologie, Statistica, Matematica sau Informatica.
- Persoana cu gandire logica, spirit analitic, inclinatie spre lucrul cu cifre si capacitate de asimilare rapida a metodologiei folosite in on-line.
- Cunostinte de Microsoft Excel si SPSS.


BENEFICII OFERITE

Oferim un salariu competitiv si posibilitatea dezvoltarii unei cariere de succes intr-o organizatie multinationala.


DESCRIEREA FIRMEI

Ipsos Interactive Services Europe (IISE) este cea mai mare companie de cercetare de piata online cu activitate din Romania. IISE face parte din Grupul Ipsos, numarul 3 mondial in domeniul cercetarii de piata prin chestionare si a fost infiintata in Romania in anul 2000.

IISE are in prezent o echipa de 500 de angajati in 4 tari, ce desfasora proiecte de cercetare online la nivel mondial. Portofoliul Ipsos Interactive Services Europe cuprinde corporatii prestigioase din intreaga lume din domeniul bunurilor de larg consum, din IT, sanatate, media sau advertising care apeleaza la studii de piata online pentru a-si cunoaste mai bine clientii/consumatorii sau angajatii.

Ipsos Interactive Services Europe este afiliata la organizatiile profesionale de cercetare de piata AIMRI, ESOMAR si EFAMRO si detine certificarea de calitate ISO 9001.

Aflati mai multe informatii despre noi vizitand www.ipsos-interactive.com!