Ambalator - Brasov

VEL PITAR SA

10-10-2014 | EXPIRA LA 09-11-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

- sortarea produselor de panificatie;
- sortarea ambalajelor;
- ambalarea produselor de panificatie;
- curatenie la locul de munca


CERINTE

- bune abilitati de manipulare a produselor;
- atentie, indemanare, productivitate, punctualitate;
- disponibilitate pentru efort fizic;
- disponibilitate pentru lucru in 3 schimburi.


DESCRIEREA FIRMEI

Vel Pitar este membra a grupului american de investitii New Century Holdings, unul dintre cei mai importanti investitori straini din Romania cu plasamente de peste 200 milioane de dolari. Grupul NCH are in prezent detineri in: industria electrotehnica, panificatie, industria materialelor de constructii, servicii financiar-bancare, servicii financiare de capital, proprietati imobiliare, fiind actionar majoritar la multe companii din aceste domenii.

Vel Pitar, companie romaneasca aflata intre liderii industriei alimentare, desfasoara activitati la nivel national prin cele 11 puncte de productie fiind prezenta pe segmentele: panificatie, morarit, biscuiti, napolitane, paste fainoase si vanzare cu amanuntul.

Vel Pitar este o organizatie dinamica de peste 5 000 de angajati, care urmareste atragerea de profesionisti orientati spre obtinerea de rezultate. Incurajam initiativa personala, oferind oportunitati deosebite de invatare si crestere, intr-un mediu ce recompenseaza performanta individuala.
Pentru mai multe detalii, va rugam vizitati site-ul companiei www.velpitar.ro