Agent Vanzari / Consultant vanzari

SC Gastro DeLuxe SRL

11-04-2009 | EXPIRA LA 17-04-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

-URGENT
-experienta in domeniul vanzarilor de minim 2 ani PE UN POST SIMILAR
- domeniul HoReCa reprezinta un plus ( vanzari echipamente, utilaje de bucatarie si patiserie)
- buna capacitate de comunicare
- engleza obligatoriu
- cunostinte calculator: Office, Outlook, Internet, Autocad
- interes de afirmare


CERINTE

-Persoana dinamica, organizata, perseverenta si responsabila, cu excelente abilitati de comunicare si relationare cu clientii, bun negociator.
-Permis de conducere categoria B (minim 6 luni) - pt consultant vanzari;
-locuinta stabila in orasul Brasov


BENEFICII OFERITE

masina, laptop, telefon mobil


DESCRIEREA FIRMEI

Gastro DeLuxe vine in intampinarea clientilor si cu un concept nou in industria hoteliera furnizand echipamente si accessorii profesionale, de inalta calitate pentu dotari hoteluri, restaurante, si baruri cat si pentru brutarii, patiserii, cofetarii si alte spatii de productie alimentara. Un domeniu anexa sunt seifurile necesare pentru orice locatie respectabila (seifuri de receptie, camere de hotel, case de bani, dulapuri arme etc.)
Deviza Gastro Deluxe este calitatea exceptionala la preturi exceptionale, accesibile tuturor.
Gastro DeLuxe intelegand cel mai bine nevoile clientilor ei, oferindu-le exact ceea ce au nevoie intr-un cadru placut si prietenos, punand la dispozitia acestora un portofoliu diversificat si complet de produse profesionale destinate in special sectorului Horeca. Calitatea serviciilor oferite clientilor nostri se datoreaza faptului ca intreaga echipa Gastro DeLuxe impartaseste acelasi set de valori: profesionalism, responsabilitate, calitate, corectitudine, incredere si implicare.
Competentele angajatilor nostri definesc succesul Gastro DeLuxe.
Suntem o companie dinamica, aflata in plina dezvoltare, o companie care pune pe primul plan omul, fara de care obiectivele de business nu se pot atinge.