Agent imobiliar / Consultant proprietati imobiliare

ASCENDENT

14-07-2012 | EXPIRA LA 13-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Consultantul imobiliar administreasa portofoliul personal de clienti,mentine relatia cu acestia,cunoste produsul si il promoveaza ,evalueaza si administreaza imobilele,stabileste legaturile dintre clienti ,mediaza intalnirile etc


CERINTE

Abilitate in comunicare , etica profesionala , studii terminate , automotivare ,posesor carnet auto.De asemenea experienta in vanzari constitue un avantaj.


BENEFICII OFERITE

Se ofera conditii personalizate de lucru.,cursuri gratuite,asistenta de specialitate,salarizare performanta si motivanta,etc


DESCRIEREA FIRMEI

ASCENDENT IMOBILIARE Brasov este o companie licentiata in consultanta imobiliara.

Compania imobiliara ASCENDENT a cunoscut o ascendenta contiua in dezvoltarea ei ,astfel incat, astazi, dupa peste 17 ani de activitate continua in domeniul imobiliar ,prezinta si abordeaza ofertele in mod unic in Brasov .
Activitatea Companiei ASCENDENT a fost recunoscuta atat pe plan local : prin Premiile acordate de Camera De Comert Si Industrie Brasov , cat si si pe plan national fiind inscrisa in " Top 100 Romania " in cele mai bune firme de domeniu din Romania .
Secretul nostru : Compania ASCENDENT s- a bucurat si se bucura mereu de colaboratori deosebiti si nu trece o zi fara sa invatam ceva nou .