Agent - broker pensii private

Salve Club SRL

29-08-2007 | EXPIRA LA 28-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Activitatea agentului broker este una de colectare de semnaturi (formulare) si extinderea retelei prin introducerea de noi agenti. Nu trebuie sa vindeti nimic, iar persoana de la care obtineti semnatura nu trebuie sa cumpere nimic!

Inscrierea ca agent-broker pentru pensiile private va ofera oportunitatea de a realiza venituri nelimitate in perioada septembrie 2007 - ianuarie 2008 pe baza efectelor Legii 23/2007, plus posibilitatea de a va consolida pe viitor o cariera full-time sau un al doilea job part-time si flexibil in cadrul companiei nationale Salve Club Romania. Veti putea participa la proiecte similare, precum si la activitati clasice de servicii in domeniul asigurarilor.


CERINTE

Conditiile de inscriere sunt cetatenia romana, studii cel putin medii si varsta de minim 18 ani.


BENEFICII OFERITE

50 RON / formular daca nu ati introdus 4 agenti (de la 0 la 3)
70 RON / formular daca ati introdus minim 4 agenti
90 RON / formular daca ati introdus minim 20 de agenti
20 RON / formular la nivelul 2 (adica semnaturile obtinute de agentii introdusi de dvs. in retea). Comisioanele directe pot ajunge si la 145 RON / formular, in functie
de performante

- castiguri non-financiare


DESCRIEREA FIRMEI

Societatea SALVE CLUB SRL este prima societate din Romania autorizat¿ de CSSPP pentru brokeraj în beneficiul societ¿¿ilor de administrare a fondurilor de pensii private: BCR Fond de Pensii, ING Fond de Pensii, BT AEGON Pensii Private, AVIVA Pensii Private, Allianz Pensii Private, PRVA Prima Pensii Private, GENERALI Pensii Private, INTERAMERICAN Pensii private, OTP Pensii Private, BRD Pensii, Omniasig Pensii Private, MKB Romexterra Pensii, AIG Fond de Pensii, Banc Post Pensii Private.