Administrator de retea

SC VISUAL FAN SRL

02-09-2006 | EXPIRA LA 08-09-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Sustine activitatea si dezvoltarea companiei prin identificarea nevoilor in domeniul IT, planificarea si controlul activitatilor de suport IT.

- Analiza cerintelor de utilizare, elaborarea specificatiilor de sistem, designul sistemelor IT necesare tuturor departamentelor si comunicarii intre acestea
- Achizitionarea infrastructurii hardware si a aplicatiilor adecvate activitatii companiei
achizitionarea si implementarea de solutii de securitate a datelor si back-up
- Colaborarea cu furnizorii de solutii IT si eventual de telecomunicatii pentru implementarea solutiilor achizitionate (elaborarea specificatiilor, supervizarea implementarii, protocoale de livrare)
- instalarea si configurarea retelei
- consultanta si training pentru utilizatori in cadrul companiei
- Intretinerea retelei si aplicatiilor si solutionarea problemelor aparute in derularea activitatii
propunerea de solutii pentru optimizarea activitatii, elaborarea de proceduri de optimizare conform standardelor de calitate internationale
- Stabilirea bugetelor in cadrul departamentului, identificarea de solutii pentru reducerea costurilor legate de IT si telecomunicatii


CERINTE

Experienta minim 2 ani intr-un post similar
- Experienta in lucrul cu servere si statii de lucru (platforme Windows si Linux)
- Experienta hardware
- Studii superioare IT constituie avantaj

Cunostinte Hardware
Cunostinte Software sisteme de operare Win 2000, XP, 2003 Server , SBS Server, Linux (Read Hat , Debian), VPN, Firewall, antivirusi, protocoale de retea
Cunostinte foarte bune de instalare sisteme de operare client/server, instalare/configurare aplicatii, configurare servicii de retea, securitate.
- Cunostinte foarte bune de limba engleza


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial atractiv si competitiv;
- excelente oportunitati de training si dezvoltare in cadrul unei echipe de profesionisti.


DESCRIEREA FIRMEI

VISUAL FAN este o societate comerciala, infiintata in anul 2002, cu sediul central in Brasov ce are ca obiect principal de activitate comertul en-gross cu produse electronice si electrocasnice. Activitatea companiei se afla intr-un permanent proces de dezvoltare.
In acest moment societatea are 3 puncte de lucru cu depozit (Brasov, Bucuresti, Timisoara) si peste 30 firme colaboratoare. Din categoria societatilor colaboratoare fac parte atat magazinele de profil cat si clienti internationali (hypermarket-uri – Hiproma-Carrefour; cash&carry - Selgros Romania).
In prezent gama de produse comercializate este alcatuita din televizoare, DVD-uri, videorecordere, si urmeaza ca pana la finele anului 2005 gama sortimentala sa se diversifice treptat adaugandu-se noi articole precum: aspiratoare, sisteme Home Cinema, camere video, aparate foto, telefoane mobile si fixe etc.
Toate produsele sunt comercializate sub marca proprie ALLVIEW, marca inregistrata la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci Bucuresti inca din aprilie 2004.