Absolventi pentru program de Master in Ingineria Sistemelor de Siguranta a Autovehiculelor

Autoliv Romania

09-08-2007 | EXPIRA LA 08-09-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Iti cunosti limitele? Te fascineaza inovatiile din domeniul auto?
Pune-ti semnatura pe un lucru cu adevarat mare! Fa in asa fel incat o lume intreaga sa se bucure de siguranta pe care tu i-ai oferit-o!

Autoliv Romania, lider mondial in sisteme de siguranta auto, recruteaza absolventi de studii superioare, profil tehnic, pentru programul de Master in Ingineria Sistemelor de Siguranta a Autovehiculelor.


CERINTE

-Absolvent de Universitate, profil tehnic;
-Cunostinte bune de operare PC ( Ms Office, Catia V 4/5- pentru Inginer proiectant );
-Cunostinte foarte bune de limba engleza ( scris, vorbit );
-Limba germana / franceza prezinta avantaj;
-Gandire structurata, simt practic, spirit de echipa.


BENEFICII OFERITE

Pentru programul de Master taxele de scolarizare sunt suportate de compania noastra.

Alaturi de noi puteti beneficia de acces gratuit la un sistem de invatamant care asigura formarea unui personal cu inalta pregatire in domeniul ingineriei, cadre didactice profesioniste, imbinarea teoriei cu practica ( prin accesul direct in centrul de productie Autoliv – laborator si linii de productie ), angajarea in cadrul Autoliv Romania.


DESCRIEREA FIRMEI

Autoliv Inc. is a worldwide leader in automotive safety, a pioneer in both seatbelts and airbags. All the leading automobile manufacturers in the world are our customers. We service them from 80 subsidiaries and joint ventures in 30 countries.
If you are looking for a really challenging position, where to use your experience, capacity and creativity become a part of our team