Supervisori Vanzari Zona - Braila, Targoviste, Slatina, Vaslui

United Romanian Breweries Bereprod SRL

07-02-2006 | EXPIRA LA 09-03-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

Direct subordonate Directorului de Zonă, atribuţiile acestor posturi sunt legate de dezvoltarea şi menţinerea numărului de clienţi existenţi, acoperirea numărului de clienţi potenţiali şi implementarea politicii de marketing în zonă.


CERINTE

- Minim 5 ani experienţă în domeniul FMCG;

- Permis conducere ¿ categoria B;

- Domiciliul stabil în Braila, Targovite, Vaslui, Slatina;

- Studii superioare;

- Cunoştinţe management vanzari reprezinta un avantaj;

- Aptitudini de comunicare şi negociere;

- Spirit de echipă;

- Entuziast şi motivat;

- Disponibilitate la program prelungit.


BENEFICII OFERITE

- Provocarea se adresează în special persoanelor interesate în dezvoltarea unei cariere de succes într-un mediu plăcut şi profesionist.

- Se oferă un pachet motivaţional atractiv în acord cu performanţa de care veţi da dovadă, bonuri de masa, bonus de sarbatori etc.


DESCRIEREA FIRMEI

United Romanian Breweries, cunoscuta si ca Tuborg Romania, este prima companie de bere din Europa de Est care a dezvoltat un proiect green field, fiind una din cele mai moderne fabrici de bere nu numai din Romania, dar si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Atat resursele umane, cat si resursele materiale utilizate la construirea fabricii au fost in totalitate romanesti, demonstrand faptul ca in Romania poate fi realizat un proiect amplu, de o calitate excelenta, la standarde internationale. Deschiderea permanenta fata de consumatori si politica de transparenta totala care au caracterizat compania Tuborg inca de la inceputurile activitatii sale in Romania, au adus-o cat mai aproape de oameni, printr-o atitudine prietenoasa fata de toti romanii. Tuborg Romania produce la capacitate maxima, are peste 800 de angajati si contribuie anual cu milioane de dolari la economia Romaniei.