Sudori, Sudor, Lacatus, Lacatusi, Tubist, Tubulator, Tevar, Mecanic, Tevari, Mecanici

Flexywork SRL

25-03-2010 | EXPIRA LA 31-03-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cunoasterea adecvata din partea personalului a procesului tehnologic in cadrul industriei metal mecanice, lucrul se desfasoara in ateliere mecanice de confectionare tevi, cazane, confectii metalice; in combinate petrochimice, in centrale electrice unde se fac montari, reparatii, demolari din Italia si alte tari ale Comunitatii Europene.


CERINTE

Este obligatorie calificare in meseria pe care o detineti, sudorii in Argon se accepta doar cu Autorizatie TIG, GTAW.Nivel experienta minima 2-3 ani. Nivel minim limba italiana sau engleza. Disponibilitate de a calatori in dependenta de necesitatile companiei. Capacitatea de convetuire intr-un mediu cu personal multinational.


BENEFICII OFERITE

Se ofera contracte de munca pe termen determinat cu salarii de nivel european. Se ofera cazare, transport la locul de munca. In dependenta de locul de munca se pot oferi si bonuri de masa.


DESCRIEREA FIRMEI

SC Flexywork SRL este Agent De Munca Temporara cu Autorizatia B0000109 din 30.12.2009 specializata in Industria Metal Mecanica si Medicala. Societatea este afiliata cu Agentia per il Lavoro Real Job SPA din Italia, furnizand catre ultima personal calificat pentru diverse proiecte industriale si clienti din UE.