Reprezentant Vanzari (Retail) - DOBROGEA

dufa DEUTEK SA

11-10-2008 | EXPIRA LA 17-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Implementarea strategiei de vanzare a companiei, promovarea produselor companiei;
- Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti;
- Prospectare, ofertare, negociere si vanzare catre clientii (magazine de specialitate);
- Consilierea tehnica a clientilor cu privire la produsele dufa DEUTEK;
- Culegerea si raportarea informatiilor referitoare la portofoliul propriu de produse cat si al concurentei.


CERINTE

- Experienta in vanzari de minim 2 ani, de preferinta in domeniul constructiilor;
- Excelente abilitati de negociere, comunicare si lucru in echipa;
- Domiciliul in CONSTANTA sau BRAILA sau GALATI;
- Carnet de conducere categ. B - experienta min. 1 an


BENEFICII OFERITE

Compania noastra va ofera un salariu motivant, bonus lunar si anual corelat cu perfomanta, cursuri de specialitate si masina de serviciu.


DESCRIEREA FIRMEI

d¿fa - DEUTEK S.A. este una dintre cele mai dinamice companii ce opereaza pe piata de vopseluri decorative, fiind de altfel si unul dintre cei mai mari producatori din Rom¿nia.

d¿fa - DEUTEK S.A. a luat fiinta in 1997, fiind prezenta in piata de profil sub denumirea de d¿fa Rom¿nia SRL. in urma achizitionarii companiei de catre fondul de investitii Advent International in anul 2005, d¿fa Rom¿nia a devenit d¿fa - DEUTEK S.A..

in anul 2004 portofoliul de produse a fost separat pe cele doua canale de comercializare, acest pas reprezent¿nd un moment crucial pentru dezvoltarea companiei: produsele destinate consumatorului final sau micilor meseriasi sunt reunite sub marca DEUTEK - d¿fa, fiind distribuite prin intermediul retelei comerciale, iar marca DEUTEK PROFI cuprinde portofoliul de solutii de acoperiri decorative profesionale destinate profesionistilor in domeniu: firme de constructii, arhitecti, firme de decoratiuni interioare.
Separarea a fost astfel creata pentru a veni in int¿mpinarea nevoilor diferite pe cele doua canale cu produse specifice, cu scopul satisfacerii clientilor si consumatorilor d¿fa - DEUTEK.

d¿fa - DEUTEK S.A. este lider al pietei de acoperiri decorative, deoarece a inteles ca asigurarea calitatii, inovarea si specializarea reprezinta fundamentul performantei si atributele unei afaceri de succes.

In data de 25 Martie 2008 dufa – DEUTEK SA a semnat achizitia a 100% din actiunile companiei Bengoss Comimpex SRL, unul din producatorii autohtoni importanti de mortare uscate pentru constructii. Bengoss Comimpex produce si comercializeaza sub marca Bauleiter o gama completa de adezivi, sape, mortare, amorse, izolatii si chituri de rosturi.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.dufa.ro si www.bauleiter.ro