Reprezentant vanzari (medicamente - 3 posturi Buzau, Ialomita, Braila )

Montero Grup

17-10-2008 | EXPIRA LA 23-10-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Reprezentarea companiei in relatia cu clientii si potentialii clienti din zona alocata de catre Directorul de Vanzari, asigurand schimbul informational si atingerea obiectivelor de vanzari:
- Prezinta ofertele si produsele speciale clientilor;
- Contacteaza si viziteaza potentialii clienti;
- Promoveaza oferta companiei;
- Incheie contracte de vanzare/cumparare cu clientii alocati.


CERINTE

- Constituie avantaj experienta in domeniul vanzarii de produse farmaceutice;
- Carnet auto categoria B si disponibilitate de deplasare constituie conditie obligatorie;
- Abilitati de operare PC - nivel mediu;
- Excelente abilitati de comunicare;
- Atitudine proactiva, flexibilitate, dinamism.


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienta de 15 ani in domeniu, Montero este in prezent unul dintre principalii importatori si distribuitori de produse farmaceutice din Romania. Grija fata de client si buna intelegere a specificului pietei au dus la dezvoltarea unui portofoliu unic de produse si servicii in sectorul farmaceutic.

in prezent parte a companiei de investitii strategice NewArch Investments Ltd., Montero activeaza in cinci domenii de activitate diferite: distributie de produse farmaceutice, distributie de produse parafarmaceutice, promovare medicala, servicii logistice si servicii pentru farmacii - detinand sase branduri de prima marime in peisajul de afaceri autohton.

Iar in spatele brandurilor suntem noi, echipa Montero, care incercam permanent sa va facem viata mai usoara. in mai 2007, de pilda, Consiliul Concurentei a aprobat fuziunea operatiunilor Tamisa cu cele ale companiei Montero. Acest proces a avut drept scopuri extinderea paletei de servicii si cresterea competitivitatii celor doua companii prin optimizarea costurilor, in beneficiul atat al partenerilor, cat si al clientilor.