Proiectant Naval, profil TUBULATURI - CONSTANTA

iQuest Consulting

05-03-2007 | EXPIRA LA 11-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este o importanta companie europeana de servicii ingineresti, partener preferat al munor mari companii constructoare de masini, precum Alstom, Akeryards, Renault-Nissan, Airbus s.a. In Romania clientul nostru a avut o dezvoltare continua in ultimii ani, avand in acest moment birouri in 4 orase, printre care si Constanta.
In aceasta perioada, clientul nostru doreste sa isi extinda echipa de proiectare nvala din Constanta, printr-o noua echipa de proiectanti instalatii.
In pozitia de PROIECTANT TUBULATURA veti realiza proiecte pentru echipare de punti pentru nave noi - proiecte de tubulatura si de canale de ventilatie). Veti realiza intreaga gama de lucrari de proiectare, executand trasee de tubulatura, izometrice, proiectare de detaliu, precum si realizare documentatie de fabricatie pentru instalatiile proiectate.


CERINTE

- Studii superioare tehnice;
- Experienta de minim 2 ani in proiectarea navala, industrie chimica sau petrochimica sau de instalatii;
- Competenta in proiectare asistata de calculator: Tribon M3, PlantSpace, Tribon;
- Limba engleza la nivel mediu; limba franceza constituie un avantaj.


DESCRIEREA FIRMEI

iQuest Consulting este o firma de consultanta in management. ActioniQuest Consulting este o firma de consultanta in management. Action¿m în domenii precum marketing si strategie, performanta proceselor, managementul strategic al resurselor umane.
In cadrul misiunilor noastre de consultanta in dezvoltare organizationala, clientii nostri ne solicita recrutarea de pozitii de importanta in cadrul organizatiilor lor.