Metrolog Verificator Aparatură de Laborator

Academia de HR

25-06-2019 | EXPIRA LA 25-06-2019

Job expirat

RESPONSABILITATI

Căutăm Metrolog Verificator echipamente și aparatură de laborator pentru Constanța, Tulcea, Galați Braila. Scopul principal al postului este realizarea de verificări metrologice pentru o gamă largă de echipamente și aparatură de laborator din portofoliul firmei.
- Etalonarea mijloacelor de măsurare pentru echipamente precum: pipete, balanțe, termometre, termohigrometre, incinte termostatate, mașini de încercări, cu posibilitate de extindere a domeniilor, etc. pentru clienții companiei
- Realizarea de verificări metrologice umidometre de cereale și balanțe
- Emiterea şi completarea tuturor documentelor şi rapoartelor specifice și conexe
- Aplică procedurile sistemului de management al calității, respectă procedurile specifice de verificări metrologice și etalonări
- Întocmirea rapoartelor aferente măsurătorilor (certificate de etalonare / buletine de verificare metrologică)
- Înregistrarea activității și raportarea în sistemul CRM/ERP al firmei
- Monitorizarea bunei funcționări a aparaturii și dispozitivelor de măsurare folosite
- Participarea la școlarizări și promovarea examenelor specifice aferente


CERINTE

Educație și experiență
- Studii medii (liceu metrologic) sau Studii superioare tehnice (Politehnică, Mecanică, Mecanică fină, Mecatronica, Electronică, Știința Materialelor, TCM, Inginerie, Chimie, etc.)
- Experienţă profesională : minimum 3 ani într-un laborator de etalonări / verificări metrologice / încercări / control tehnic de calitate. Avantaj experiență cu aparatură de măsură și control, aparatură de laborator, aparatură pentru analiză termică, mașini de încercări mecanice, camere climatice, orice echipamente similare cu cele distribuite de companie)

Alte cerințe
- Cunostinte de limba Engleză (conversațional) și/sau limba Germană (avantaj)
- Cunoştinţe PC : Windows, Office
- Permis de conducere categoria B

Personalitate
- planificare și organizare
- atenție la detalii, spirit metodic
- spirit practic, îndemânare
- autonomie și independență


BENEFICII OFERITE

- Companie de top în România pe domeniul său
- Proiecte provocatoare, clienți mari, produse și branduri (re)cunoscute
- Dotări de lucru proprii activității (calculator/laptop, software licențiat, etc)
- Colegi fantastici, deschiși la minte și entuziaști
- Desfășori o activitate frumoasă unde nu te simți ca la muncă
- Telefon mobil, abonament de voce și date
- Mașină de serviciu (all-inclusive)
- Prime (de Crăciun, Paște, 8 Martie, zi de naștere) și bonus/comision atractiv pentru atingerea obiectivelor de performanță
- Abonament medical generos
- Trainiguri periodice în străinătate la furnizorii de echipamente
- Pachet salarial competitiv + al 13-lea salariu, în funcție de performanța la nivel de companie
- O șansă de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață!
_____

DESPRE CLIENT

Academia de HR recrutează pentru Clientul său, unul dintre cei mai importanți jucători în distribuția de aparatură și echipamente de laborator din România, dar și de servicii de instalare, mentenanță, etalonări și verificări metrologice. Cu o istorie de peste 25 ani, compania se mândrește cu numeroase proiecte greu de egalat, având birouri in București, Brașov, Craiova, Cluj, Timișoara și alte orașe.

Compania oferă servicii integrate, departamentul service asigură montajul și instalarea echipamentelor vândute, mentenanță și întreținere (garanție și post-garanție), calibrări și încercări mecanice, modernizări, validări IQ/OQ, implementare ISO 17025 și ISO 9001. Suplimentar, compania deține laboratoare acreditate și autorizate RENAR și BRML conform ISO 17025 de verificări metrologice balanțe și umidometre cereale, etalonări mașini de încercări la tracțiune și compresiune, extensometre, balanțe, pipete și calorimetre respectiv analize umiditate pentru cereale, semințe oleaginoase și leguminoase.

Compania este prezentă cu produsele sale în mai toate domeniile de activitate unde se utilizeaza echipamente și aparatură de laborator, având numeroși clienți (aproape 3000) în Agricultură, Cercetare, domeniul Medical și industria Farmaceutică, industria alimentară și industria prelucrătoare.

Compania dispune de un sediu modern, o echipă de profesioniști de top și se mândrește cu realizările sale și spiritul inovator: un brand cunoscut și recunoscut pe piața de profil, un nume de referință pentru care specialiștii din domeniu își doresc să lucreze!

De ce să lucrezi aici? Pentru că lucrezi cu unii dintre cei mai buni din branșa lor și unul dintre Liderii de piață!


DESCRIEREA FIRMEI

Abordam toate problemele importante de HR si contribuim prin proiectele noastre de recrutare, cursurile si serviciile noastre la identificarea, atragerea si pastrarea talentelor in companiile din Romania. Avem 20 de ani de experiență și sute de proiecte de recrutare de succes! Recrutori Seniori! Domenii recrutare: Vânzări, Management, IT, HR, Financiar, Juridic, Logistică, Inginerie. Facem recrutare cu pasiune, avem rezultate, găsim candidați!