Intermediar asigurari intr-o echipa de succes !

AsigurariBraila

12-09-2008 | EXPIRA LA 18-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

-mentalitate de invingator
-ambitie,tenacitate,perseverenta
-experienta in vanzari reprezinta un avantaj
-abilitati oparare PC (Word,Excell,Power Point)
-sansa de a lucra in cea mai mare companie de asigurari din Romania


CERINTE

Agent de asigurari - persoana fizica

Agentul de asigurari - persoana fizica este abilitat, in baza contractului de mandat incheiat cu ASIROM, sa negocieze si sa incheie contracte de asigurare. Activitatea este reglementata, in baza legii 32/2000 cu toate modificarile si completarile ulterioare, de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, agentul primind un cod unic de inregistrare in Registrul intermediarilor.

De ce sa fii agent de asigurari la ASIROM?

* Pentru a-ti construi o cariera intr-un domeniu de viitor;
* Pentru a-ti crea si conduce propria afacere;
* Pentru a fi beneficia de puterea brandului ASIROM - compania in care romanii au cea mai mare incredere;
* Pentru a avea disponibil pentru ofertare cel mai diversificat portofoliu de produse de asigurari;
* Pentru a te dezvolta continuu, beneficiind de programe de pregatire profesionala, la cele mai inalte standarde;
* PENTRU A DA VALOARE MUNCII TALE:
Exemplu: asigurarea facultativa mixta de viata reevaluabila GLOBAL - daca suma asigurata este de 10.000 Euro, castigi, suplimentar fata de comision, si un premiu de achizitie de 200 Euro, iar daca saptamanal inchei si alte contracte cu aceasta suma asigurata pe luna castigi 800 Euro numai din premiul de achizitie, la care se adauga si comisionul.


Perspectivele carierei tale

* In conditiile in care depasesti un volum mediu lunar de incasari prestabilit si indeplinesti cerintele profesionale necesare, poti avansa fie pe pozitia de inspector de asigurare, fie pe pozitia de inspector coordonator (avand posibilitatea de a-ti construi propria grupa de agenti);
* Si in continuare, calea spre ascensiune profesionala este deschisa.


Ce calitati sunt necesare unui agent de asigurari?

1. Sa fie o persoana activa, cu abilitati de vanzator, care foloseste toate oportunitatile asociindu-le cu brand-ul ASIROM;
2. sa comunice, sa lucreze in echipa si sa se autoaprecieze;
3. sa aiba spirit antreprenorial;
4. sa aiba rezistenta la stres si capacitatea de a surmonta eventualele esecuri.

Ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a deveni Agent ASIROM
1. diploma de bacalaureat, minim;
2. cazier judiciar impecabil;
3. contract de asigurare de raspundere civila profesionala;
4. indeplinirea cerintelor legale in vigoare privind angajarea gestionarilor, constituirea de garantii si raspunderea in legatura cu gestionarea bunurilor operatorilor economici, autoritatilor;
5. autorizarea ASIROM, prin Contractul de Agent incheiat.

Concluzia: Castig maxim - Program flexibil - Cariera de succes!


BENEFICII OFERITE

training, coordonare, comisioane pentru portofoliul administrat


DESCRIEREA FIRMEI

ACUM SI MAI PUTERNICI!

De peste 17 ani, ASIROM este compania de asigurari traditionala a romanilor, oferindu-le acestora siguranta si confortul de care au nevoie, definind permanent tendintele pietei locale a asigurarilor.

2007 s-a dovedit a fi un an de schimbari majore, care au adus beneficii de imagine notabile pentru ASIROM, ramanand in istorie drept anul cand compania de asigurari s-a alaturat marii familii a Grupului Lider pe piata de asigurari din Europa Centrala si de Est VIENNA INSURANCE GROUP. Acum, ASIROM face parte din grupul celor 40 de companii din regiune care consolideaza echipa VIG.

Cine este VIENNA INSURANCE GROUP?

Cu peste 180 ani de traditie in business-ul sigurantei, VIENNA INSURANCE GROUP (VIG) dispune de o putere financiara considerabila, care ii permite sa-si mentina independenta si sa-si continue cresterea sustenabila in tarile Europei Centrale si de Est. In martie 2008, Bursa de valori din Viena a lansat indicele VONIX, in calculul caruia au intrat primele 29 de companii din Austria, intre care VIENNA INSURANCE GROUP (VIG) isi aduce o contributie importanta. Cu sediul in Viena, grupul este activ prin filialele si holdingurile de companii de asigurari in tari precum: Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Macedonia, Polonia, Rusia, Serbia, Slovacia, Republica Ceha, Turcia, Ungaria, Ucraina si Belarus. De asemenea, VIENNA INSURANCE GROUP are sucursale in Italia si Slovenia. Pe piata austriaca, grupul este reprezentat de catre Wiener Stadtische Versicherung AG Vienna Insurance Group, Donau Versicherung, Sparkassen Versicherung si Bank Austria Creditanstalt Versicherung. De asemenea, VIENNA INSURANCE GROUP este actionar minoritar in Wustenrot Versicherung.

Pe plan international, VIENNA INSURANCE GROUP este perceputa cu urmatoarele atribute:

* Unul dintre liderii pietei de asigurari din Europa Centrala si de Est;
* Peste 180 ani de experienta;
* Siguranta si securitate;
* Potential de crestere permanenta.


Cine este ASIROM?

ASIROM este in primul rand o companie care ofera solutii viabile clientilor sai, adaptandu-si permanent produsele si tarifele la tendintele pietei, respectandu-si totodata obligatiile asumate prin contractele de asigurare. Este unul din cele mai importante motive pentru care ASIROM a fost votata pentru al treilea an consecutiv ca fiind cel mai de incredere asigurator al Romaniei*.

ASIROM inseamna mai mult decat o companie de asigurari; ASIROM inseamna pentru clientii sai prietenul statornic si partenerul puternic care le ofera \"pachete\" de beneficii:

* Polite \"croite\" in functie de doleantele clientului;
* Retea teritoriala nationala puternica;
* Experienta si stabilitate;
* Putere financiara si know-how international al VIENNA INSURANCE GROUP.


Calitatea deosebita a produselor si serviciilor ASIROM a condus la acordarea de catre binecunoscutul organism de certificare Moody International a certificatului standardului calitatii ISO 9001.

Acum avem si un \"nume de familie\" international, prin urmare suntem ASIROM - VIENNA INSURANCE GROUP, continuand sa reprezentam brandul cu radacini romanesti, dar beneficiind de peste 180 de ani de experienta in asigurari.

ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP
PRIETENUL STATORNIC AL ROMANILOR

www.asirom.ro