broker de asigurari,credite,leasing

POWER HOLDING SRL

11-08-2008 | EXPIRA LA 10-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Intermedierea incheierii de contracte de asigurare(toate tipurile),credite bancare,leasing si pensii private.Plata la comision,pe o grila atractiva.


CERINTE

Seriozitate,integritate,dorinta de castig


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul de firme de brokeraj Power a inceput sa activeze pe piata constanteana prin intermediul societatii Power Insurance Broker.Aceasta s-a constituit in decembrie 2002, avand drept obiect de activitate brokerajul in asigurari. Ea a cunoscut o evolutie constant crescatoare, ajungand in 2006 sa intermedieze prime de asigurare in valoare de 1,1 mil. Euro, iar in 2007 de cca 1,7 mil. Euro. Veniturile noastre in ultimii ani au urmat aceeasi tendinta, de la 200.000 euro in 2006 la 420.000 euro in 2007.

Societatea a inceput ca o firma locala in orasul Constanta, dezvoltandu-si ulterior activitatea si in judetele Tulcea, Galati, Braila, Vrancea, Buzau si Prahova. In prezent avem birouri poprii deschise in Constanta (2), Galati si Ploiesti.

Forta de vanzari a crescut constant ca numar si pregatire, in prezent mai mult de 300 de colaboratori lucrand pentru noi. Acest numar va creste in continuare datorita deschiderii de noi puncte de lucru, in celelalte localitati resedinte de judet.

Din decembrie 2006 P.I.B. face parte din grupul “POWER HOLDING”, care cuprinde urmatoarele companii:
• Power Insurance Broker – broker de asigurari;
• Power Leasing Broker – broker de leasing;
• Power Holding – broker de credite;

Aceste firme beneficiaza de un management cu experienta in domeniul financiar- bancar si de asigurari, care-si propune dezvoltarea la nivel national - in urmatorii 5 ani - a vanzarii de produse financiare integrate (asigurari, pensii, credite, leasing).

Conform hotararii actionarilor din decembrie 2007, dezvoltarea si altor activitati decat cele de asigurari devine o prioritate in anul 2008. Portofoliul de clienti,care va ajunge la circa 20.000 de persoane fizice si 2.600 de persoane juridice la 01.08.2008, va constitui un avantaj important in atingerea scopurilor noastre.